Skip to content
Watch

Matthijs van der Meulen, creative director van Sneakerness, is te gast in de twaalfde aflevering van de Sneakerjagers Podcast

4 januari 2020 15:11
Matthijs van der Meulen, creative director van Sneakerness, is te gast in de twaalfde aflevering van de Sneakerjagers Podcast

Een van de gasten in de laatste aflevering van seizoen 1 is Matthijs van der Meulen. Hij is creative director van Europees bekendste sneakerevent: Sneakerness.

Buiten de jaarlijkse edities in Amsterdam en Rotterdam heeft dit sneaker-event een jaarlijks terugkerend event in Keulen, Milaan, Parijs en Londen. Het event is gericht op het promoten en verbinden van de sneaker-scene en biedt een platform voor het kopen, verkopen en verhandelen van exclusieve en zeldzame collectable sneakers. Daarnaast vind je er veel muziek, kunst, mode en games.

Matthijs is een alleskunner op het gebied van online marketing en heeft enorm veel ervaring in het opzetten van online marketingstrategieën. Ook is hij een bekende in de Graffiti scene waar hij ruim 20 jaar actief is bij het collectief ‘Graffitinewerk’ Dit collectief is gespecialiseerd in alle denkbare vormen van graffiti, street-art en guerrilla marketing. Al vanaf 1990 bieden zij unieke creatieve teambuildingworkshops, unieke muurschilderingen en controversiële guerrillamarkeingcampagnes.

Dat Matthijs een gepassioneerde sneakerliefhebber is hoeven we natuurlijk niet te melden! Toen hij zich in 2014 aansloot bij de organisatie van Sneakerness is het zelfs zijn leven geworden. Valerio en Non vragen hem alles over zijn liefhebberij, Sneakerness en zijn plannen voor de toekomst.

De podcast met Matthijs is vanaf zondag 5 januari 2020 te beluisteren of te zien via Spotify, Apple Podcasts of Youtube.