Skip to content
Brand

Maak je klaar voor de zomer met Sneakersnstuff

15 juni 2023 18:34
Maak je klaar voor de zomer met Sneakersnstuff

De zomer is definitief aangebroken. Overal waar je kijkt, zijn mensen in een goed humeur en kijken ze ernaar uit om hun favoriete outfits uit de kast te halen. Zonnige dagen aan het strand en het meer, een paar bezoekjes aan onze favoriete ijssalon, afspraakjes met ijskoffie en nog veel meer staan ons te wachten. Het is niet makkelijk om voor elke gelegenheid de juiste outfit te vinden, maar maak je geen zorgen, Sneakersnstuff got you covered! Hier vind je een enorme selectie stijlen en accessoires voor elke gelegenheid.

Sneakersnstuff werd in 1999 in Stockholm opgericht en is gebaseerd op de liefde voor cultuur en het leven rond sneakers, mode, kunst, muziek en basketbal. Hier vind je alle zomerbenodigdheden en ben je perfect uitgerust voor de zomer.

We hebben een aantal outfits samengesteld voor alles wat op je zomer bucketlist staat, zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

Dagje strand

Voor een dagje strand moet je outfit de perfecte mix zijn van trendy, luchtige en praktische items. Met deze look kun je er zeker van zijn dat je er goed uitziet op het strand en zonder problemen van de zee kunt genieten.

De broek is eenvoudig en praktisch om in te zwemmen en het shirt is een absolute blikvanger. Je kunt het shirt open of dicht dragen. De Birkenstocks maken de look compleet.


Met deze combinatie van zwempak en comfortabele midirok ben je helemaal klaar voor een geweldige dag op het strand. Met het zwempak kun je genieten van het water en de golven. Trek de rok over je badpak aan en voilà, je hebt een outfit.

Strandtas

Voor op het strand mag een geschikte tas om zonnebrandcrème, een handdoek en een boek in op te bergen natuurlijk niet ontbreken.

Strand essentials

Een must-have voor je volgende stranddag, is natuurlijk een strandhanddoek. Ga voor een opvallende om zo nooit je handdoek uit het oog te verliezen. Vergeet ook niet een drinkfles mee te nemen om zo genoeg water te blijven drinken.

Stad wandeling

Wie houdt er niet van om op een zonnige dag door de stad te slenteren en een ijsje te eten? Met deze looks heb je een gemakkelijke outfit voor een wandeling door de stad.

Met dit luchtige shirt en spijkershort zie je er netjes en stijlvol uit zonder overboord te gaan. Wel zo comfortabel wanneer je door de stad wil slenteren!


Met dit leuke two-piece staat niets een stijlvolle zomeroutfit meer in de weg. Of je nu uit eten gaat, naar het strand of naar de stad gaat

City essentials

Voor een complete outfit mogen de juiste accessoires natuurlijk niet ontbreken…

Festival outfits

Natuurlijk staan ons deze zomer veel festivals te wachten. De perfecte gelegenheid om iets nieuws uit te proberen en een gewaagde look aan te durven.

Een look om op te vallen en goede vibes naar het maximum te brengen. Met deze outfit mag je dit seizoen zeker gezien worden op de festivals!


De opvallende snits en ontwerpen van het jack en de jurk in combinatie met de klassieke adidas Gazelle maken deze look tot een absolute festival must-have.

Festival accessoires

Voor het volgende festival heb je dan zeker nog twee dingen nodig: een mooie zonnebril en een goede kampeeruitrusting!

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren en je outfitkeuze voor de zomerdagen wat makkelijker hebben gemaakt. Als je meer items uit de collectie wil zien, neem dan een kijkje in het volledige assortiment op de Sneakersnstuff website.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie en informatie raden we onze gratis Sneakerjagers app aan!