Skip to content
Upcoming

Lentekriebels met deze roze pareltjes van Nike

15 maart 2019 16:44
Lentekriebels met deze roze pareltjes van Nike

Nog even en dan is het alweer lente. Warmere temperaturen, fluitende vogels, barbecue weer, vrolijke mensen, ga zo nog maar even door. Alles wordt mooier in dit seizoen en Nike speelt daar fantastisch op in!

Laat die lentekriebels maar komen! Nike pakt dit goed aan door felle kleuren toe te passen op verschillende sneaker modellen. Zo zagen we eerder al de Nike Air Force 1 “Bright Yellow” en de Nike Blazer Low Premium. Nu zet Nike de kleur roze in de spotlights. Denk hierbij aan de kleuren ‘Laser Fuchsia’ en ‘Psychic Pink’. Nike voegt deze kleuren toe op verschillende varianten van de Nike Air Force 1 en de Nike Blazer.

Nike Air Force 1

In dit blog lichten we onder andere drie variaties van de Air Force 1 uit die in het roze gehuld zijn. De eerste is de Nike Air Force 1 Jester XX. Deze Sneaker is geheel wit op de Nike branding en de Swoosh na. Deze hebben namelijk een ‘Laser Fuchsia’ kleur gekregen. Wat direct opvalt is de plaatsing van deze elementen. Het lijkt namelijk alsof de Nike branding op de heel is losgelaten van de sneaker en een stuk naar beneden is gezakt. Ook is de Swoosh van de oorspronkelijke plek geraakt.

Prijs: €110,-
Colorway: Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AO1220-105
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De tweede sneaker is de Nike Air Force 1 ’07 Essential. Deze sneakers zullen direct de aandacht trekken van je voorbijgangers door de opvallende en felle kleur. De out- en midsole zijn dan misschien geheel wit gekleurd, de upper daarentegen is echt een eyecatcher. Ook op dit model is de kleur ‘Laser Fuchsia’ te zien. Nu heeft echter de gehele upper deze kleur gekregen. Een leuk detail op deze sneaker is de Nike branding op de heel.

Prijs: €100,-
Colorway: Laser Fuchsia/Summit White/Laser Fuchsia/Laser Fuchsia
Stylecode: AO2132-600
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De derde en laatste Air Force 1 die in het roze is gedoopt, is de Nike Air Force 1 Sage Low. Ook hier zijn de out- en midsole wit van kleur en de upper geheel in het roze. De kleur die op deze sneaker is gebruikt is echter anders dan bij de voorgaande. Hier is namelijk geen gebruik gemaakt van ‘Laser Fuchsia’, maar van ‘Psychic Pink’. Deze kleur is zachter en net iets minder opvallend.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Wit/Psychic Pink
Stylecode: AR5339-601
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Nike Blazer

Naast de verschillende variaties van de Air Force 1, heeft Nike ook de kleur roze toegepast op twee variaties van de Nike Blazer. De eerste is de Nike Blazer Low LE. Deze sneaker heeft net zoals de Nike Air Force 1 Jester XX een witte basis met roze Nike branding en een roze Swoosh.

Prijs: €90,-
Colorway: Wit/Wit/Laser Fuchsia
Stylecode: AV9370-102
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


De laatste Nike Blazer en tevens ook de laatste sneaker in dit blog, is de Nike Blazer Mid Rebel. De upper van deze sneaker is veelal gekleurd in het ‘Psychic Pink’. Naast deze kleur zijn er nog een aantal andere opvallende details te vinden op de sneaker. Zo is het lacing systeem in een boog op de sneaker geplaatst, staat de Nike branding op de heel in spiegelbeeld en is de Swoosh aan de buitenkant van de voet wit van kleur. Met deze Swoosh wordt de illusie gecreëerd dat het slecht met 2 steken is vast gestikt. De Swoosh aan de binnenkant van de voet is echter zwart gekleurd. Hier overheen loopt een metalen rits die de Swoosh in Tweeën splitst.

Prijs: €110,-
Colorway: Psychic Pink/Pale Pink/Mystic Green/Summit White
Stylecode: BQ4022-602
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.