Skip to content
Upcoming

Leaked: Nieuwe colorway Travis Scott x Air Jordan 1????

16 augustus 2019 12:14
Leaked: Nieuwe colorway Travis Scott x Air Jordan 1????

Er zijn foto’s gelekt van een mogelijke sample van een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 High Travis Scott. Na de release van de Air Jordan High en Low komt er nu dus mogelijk nog een colorway van één van de meest populaire sneakers van 2019. Echter gaan er veel geruchten over deze foto. Zo zou het ook een custom kunnen zijn van The Shoe Surgeon. De tijd zal het ons leren.

Wat gelijk opvalt is dat het kleurenschema op de linker en rechter sneaker verschillend is. Sterker nog, de linker sneaker is compleet verschillend van de rechter sneaker. Wel worden dezelfde kleuren gebruikt, alleen in een andere combinatie. Zo zien we op de linker sneaker een witte Swoosh, terwijl op de rechter sneaker de Swoosh zwart is.

Voor de rest zien we kleuren als bordeaux rood, blauw, kaki, wit, grijs en bruin. Ook het ‘Cactus Jack’ logo is aanwezig op de sneaker. Deze zit onder de Swoosh aan de binnenkant van de sneaker en is rood gekleurd. De kleuren lijken erg op die van de Travis Air Force 1 waarin Travis Scott gespot was in Italië tijdens zijn vakantie met Kylie Jenner.

Image by Travis Scott

Er is nog weinig bekend over de Travis Scott Air Jordan 1. Mocht deze nieuwe colorway uitkomen, dan zal dat waarschijnlijk in de laatste maanden van dit jaar gebeuren. Het zou ook kunnen dat de foto een custom is en helemaal niet uit zal komen. Houd onze blogs goed in de gaten voor meer updates.

Travis Scott Air Jordan 1