Skip to content
Newsfeed

Jae Tips en Saucony werken opnieuw samen voor de Grid Shadow 2

13 december 2023 12:33
Jae Tips en Saucony werken opnieuw samen voor de Grid Shadow 2

Na het grote succes van hun eerste release in 2023, keren Jae Tips en Saucony terug! Hun tweede samenwerking plaatst de Grid Shadow 2, onder de naam ‘What’s the Occasion?’, in de spotlights.

Jae zijn liefde voor kleur blijft niet onopgemerkt. Zo is één sneaker uitgevoerd in een kleurenpalet van groen en blauw, gecombineerd met Pale Peach op de branding en de tussenzool. De andere schoen heeft een Tan kleur als basis, met accenten van oranje, bruin, groen en rood op de overlays. Een ander opvallend detail is onder andere het woord “Forever” op de toe box. Of denk aan de klassieke Jae Tips kenmerken zoals de “Savior” teksten en zijn bloemmotief.

Jae Tips x Saucony Grid Shadow 2 What's the Occasion? - Wear To A Date
Jae Tips x Saucony Grid Shadow 2 What's the Occasion? - Wear To The Party
Jae Tips

“Of je nu een date hebt of naar een feest gaat, deze Grid Shadow 2’s vertellen draagbare verhalen die naadloos kunst en stijl combineren. Zo kun je bij elke gelegenheid de beste versie van jezelf uitdrukken – voor altijd,” zei Jae Tips.

De Jae Tips x Saucony Grid Shadow 2 ‘What’s the Occasion?’ collectie is vanaf 15 december 2023 verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde retailers. Welke dat zijn, ontdek je door op de knop hieronder te klikken!