Skip to content
Upcoming

Hollands glorie: POP Trading Company X Vans

5 december 2018 11:39
Hollands glorie: POP Trading Company X Vans

POP Trading Company is de samenwerking aan gegaan met Vans. Het Nederlandse merk brengt drie Vans sneakers uit.

POP Trading Company is een Nederlands merk dat opgericht is in 2013. Het is niet alleen een merk maar volgens PTC functioneert het als een platform dat interactie binnen de skate-community verzorgt. Het geeft dan ook een frisse blik op de skatecultuur.

In de collectie die het merk met Vans uitbrengt zitten 3 sneakers: Chukka Boot Pro, Style 36 pro en de Salam Agah Pro.  De Chukka Boot heeft een donker blauwe colorway, hierbij is de kleine Vans branding geel. De Style 36 is gemaakt van nylon en heeft een suède neus. De colorway bestaat uit de lichte kleur ‘Turtle Dove’. De laatste sneaker is de Salman, misschien niet het meeste bekende model van Vans maar wel een toffe sneaker. Het materiaal van de upper is suède, maar niet zomaar suède het is namelijk opgeruwd en dus grover dan normaal suède.

Bij POP zelf zijn de sneakers al uitgekomen. Op 8 december is er een grotere release en krijgen verschillende skateshops de collectie waaronder 24-7 Store!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


POP Trading Company X Vans Chukka Boot Pro

Releasedatum: 08.12.2018
Prijs: €90,-
Colorway: Navy
Stylecode: VN0A3XUKRRI
Bekijk hier de storelist>>


POP Trading Company X Vans Style 36 Pro

Releasedatum: 08.12.2018
Prijs: €90,-
Colorway: Turtle Dove
Stylecode: VN0A45HOKVG
Bekijk hier de storelist>>


POP Trading Company X Vans Salman Agah Pro

Releasedatum: 08.12.2018
Prijs: €100,-
Colorway: Potent Purple/Marshmallow
Stylecode: VN0A3XULRRJ
Bekijk hier de storelist>>

Images by: POP Trading Company