Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de YEEZY Boost 350 V2?

18 augustus 2023 20:05
Hoe style ik de YEEZY Boost 350 V2?

De sneakers van YEEZY zijn een hit. Nadat adidas en Kanye West eind 2022 de samenwerking stopzetten, wordt de overgebleven voorraad nu bij diverse retailers uitgebracht. In de maand augustus worden diverse silhouetten opnieuw gereleased, waaronder de welbekende YEEZY Boost 350 V2.

Benieuwd hoe je de YEEZY Boost 350 V2 het beste kunt stylen in diverse outfits? Bekijk hier onze outfit inspiratie tips.

YEEZY Boost 350 V2

De YEEZY Boost 350 V2 is misschien wel een van Kanye’s bekendste creaties bij adidas. De sneaker werd in 2016 geïntroduceerd en was direct een hit. De eerste colorway, de ‘Beluga’, combineerde verschillende tinten beige en had een opvallende, oranje streep op het middenpaneel.

YEEZY Boost 350 V2 Beluga
‘Beluga’ colorway

Sinds de ‘Beluga’ zijn er veel verschillende colorways bijgekomen. Afgelopen maand verschenen de colorways ‘Core Red’, ‘Static’ en ‘Hyperspace’ bij adidas en diverse retailers. Enkele paartjes zijn nu nog te verkrijgen, dus check snel de releasekalender. Daarnaast wordt de colorway ‘Slate’ ook in 2023 verwacht.

‘Slate’
‘Core Red’

De YEEZY Boost 350 V2 heeft een sportieve uitstraling. De Boost-zool zorgt voor demping en comfort. De sock-like kraag omarmt als het ware de voet en heeft een comfortabele feel. Op het middenpaneel verschijnt een streep met de term ‘SPLY-350’ in het Primeknit gezet.

De YEEZY Boost 350 V2 is nu te verkrijgen bij diverse retailers. Bekijk de releasekalender voor een compleet overzicht. Hieronder tonen we je een aantal tips over hoe je de sneaker het beste kunt stylen.

Loose-fit joggingbroek

QB33 Patch Logo Sweatpant Light Olive

QB33 Patch Logo Sweatpant Light Olive
Freshcotton
QB33 Patch Logo Sweatpant Light Olive

We beginnen onze top picks met een joggingbroek van QB33 in een olijfgroene kleur. Het item heeft een loose-fit. De banden bij de heupen en enkels zorgen ervoor dat de broek op zijn plaats blijft. De broek is voorzien van zakken bij de heupen. Scoor het item nu in de sale bij Freshcotton.

Barena Drawstring Trouser

BARENA DRAWSTRING TROUSER
END.
BARENA DRAWSTRING TROUSER

De broek van Barena is met zijn zwarte kleur gemakkelijk te combineren in diverse outfits. Het item heeft een loose-fit en is goed te combineren met de YEEZY Boost 350 V2. Mocht je op zoek zijn naar een net ietwat chiquere broek voor bij je sneakers, is dit misschien wel het item voor jou. Daarnaast is de broek nu in de sale te verkrijgen bij END.

Ganni Washed Cotton Canvas broek

Ganni Washed Cotton Canvas broek
BSTN
Ganni Washed Cotton Canvas broek

De Ganni Washed Cotton Canvas broek is er eentje voor de dames. De broek komt in een zwarte kleur, die goed te combineren is met de ‘Static’ en ‘Core Red’ colorway van de YEEZY Boost 350 V2. Bekijk de broek bij BSTN via de knop hieronder.

Basic Tee

Daily Paper Circle Tee White

Daily Paper Circle Tee White 1000112
Freshcotton
Daily Paper Circle Tee White 1000112

Combineer een loose-fit broek met een basic tee. Het shirt van Daily Paper heeft een rond logo po de borst. Het item is gemaakt van 100% katoen en heeft een soepele pasvorm. Klik op de button hieronder om het shirt te scoren.

Asphaltgold PFW Tee

ASPHALTGOLD PFW TEE
Asphaltgold

Naast een breed assortiment aan sneakers, heeft Asphaltgold ook een eigen kledinglijn. Het witte tee dat hierboven afgebeeld staat, is daar onderdeel van. Op de voorzijde is het logo van Asphaltgold in het rood geplaatst. Op de rug staat ‘Haute Couture’.

AMI Small Heart shirt

AMI SMALL A HEART T-SHIRT
END.
AMI SMALL A HEART T-SHIRT

Het shirt van AMI heeft een losvallende fit. Op de borst is het AMI logo geplaatst in een opvallend rode kleur. Het item is van 100% katoen. De ronde hals geeft het shirt een chique touch.

Oversized hoodie

Pleasures Choices hoodie

PLEASURES CHOICES HOODIE
Asphaltgold
PLEASURES CHOICES HOODIE

De hoodie van het streetwear label Pleasures geeft je outfit een twist. De trui heeft een opvallende print. Op de voorzijde zijn meerdere graphics van series en schilderijen gezet. Het item heeft een oversized fit en is voorzien van capuchon. Scoor het item nu in de sale bij Asphaltgold.

Patta Palmistry Hoodie

PATTA PALMISTRY HOODIE
END.
PATTA PALMISTRY HOODIE

De Patta hoodie uit de nieuwe collectie van het Amsterdamse streetwear label, komt met een opvallende print op de achterzijde. Het item is zwart van kleur en heeft witte details. De hoodie is voorzien van capuchon en steekzakken op de voorzijde.

Accessoires

Maak je outfit in combinatie met de YEEZY Boost 350 V2 compleet met bijbehorende accessoires. Mocht je nog geen tas hebben voor het festivalseizoen, dan is de 9-Dots tas van TNO misschien wel iets voor jou. De New Era cap in de beige colorway is gemakkelijk te combineren met verschillende colorways van de sneaker en maakt de outfit compleet.

Freshcotton
Freshcotton

Dit waren slechts een aantal inspiratie tips voor het stylen van de YEEZY Boost 350 V2, maar ga vooral zelf los met het combineren van je persoonlijk, favoriete kleding items. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates rondom de YEEZY drops.