Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de adidas Rivalry Low?

7 augustus 2023 19:44
Hoe style ik de adidas Rivalry Low?

De adidas Rivalry is een iconische sneaker die tijdloze stijl combineert met een sportieve uitstraling. Het is een veelzijdige schoen die je dagelijkse look eenvoudig naar een hoger niveau tilt. Een echte must-have in je collectie als het aan ons ligt! Daarom laten we vandaag zien hoe je het beste een outfit kunt creëren bij de style van de adidas Rivalry Low!

Meer over de adidas Rivalry

In 1986 introduceerde adidas het Rivalry silhouet in zowel een High als een Low variant, speciaal ontworpen voor de sport basketbal. Het merk adidas had toentertijd al bekendheid op het basketbalveld met bekende silhouetten als de Superstar, Top Ten, Campus en Forum die veel basketballers omarmden.

De allereerste Rivarly High en Low varianten werden uitgebracht in de kenmerkende kleuren van het basketbalteam de New York Knicks: blauw, oranje en wit.

Het brein achter het ontwerp van dit iconische silhouet was Jacques Chassaing. Met zijn creativiteit heeft Chassaing verschillende adidas silhouetten ontworpen, waaronder de adidas Forum, de ZX-serie en de EQT-lijn.

De adidas Rivalry Low style

De adidas Rivalry 86 Low style leent zich perfect voor een streetwear look met een vleugje retrostijl. Denk aan casual, urban outfits met een sportieve twist. De schoen heeft een onmiskenbaar vintage design, dus je kunt experimenteren met moderne kledingstukken om een eigentijdse en trendy look te creëren. Laat je daarnaast ook inspireren door de old-school basketbalcultuur en combineer het met een mix van comfortabele en stijlvolle kledingstukken.

adidas Rivalry 86 Low Core White / Grey One / Off white
Asphaltgold
Outfit met adidas Rivalry 86 Low on feet

Broeken

Je kunt de style van de adidas Rivalry Low goed combineren met een verscheidenheid aan broeken. Een baggy jeans past perfect bij de retro vibe van de schoen. Als je een meer eigentijdse look wilt, kun je kiezen voor een slim-fit jeans met een lichte wassing.

Carhartt WIP Double Knee Pant

Carhartt WIP Double Knee Pant
Solebox
Carhartt WIP Double Knee Pant

De Carhartt WIP Double Knee Pant is gemaakt van stevig katoen met extra versteviging in de knieholtes. De toegevoegde gereedschapzak en hamerlus geven deze broek een stoere werkkledingstijl. Met een ontspannen pasvorm en rechte pijpen, samen met handige steekzakken en achterzakken, biedt deze broek niet alleen duurzaamheid maar ook functionaliteit!

Sunflower Loose Jeans

Sunflower Loose Jeans in mid blue
Asphaltgold
Sunflower Loose Jeans in mid blue

Of je nu jezelf aankleedt voor een avondje uit of juist ontspant tijdens het weekend, de Sunflower Loose Jeans in Mid Blue is de ideale keuze voor zowel stijl als comfort. De mid blue wassing voegt daarnaast een vleugje vintage charme toe, waardoor ze perfect passen bij de style van de adidas Rivalry Low!

Polo Ralph Lauren Salinger Chino Trouser

Polo Ralph Lauren Salinger Chino Trouser in Classic Stone
Asphaltgold
Polo Ralph Lauren Salinger Chino Trouser in Classic Stone

De Polo Ralph Lauren Salinger Chino Trouser heeft een subtiel ontwerp dat veelzijdigheid biedt bij het samenstellen van outfits. Bovendien is de broek gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het een zacht en aangenaam gevoel biedt. Zo voel je je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd!

Shorts

Voor de warmere dagen kun je de Rivalry 86 Low combineren met shorts. Denim shorts geven je outfit een stoere uitstraling, terwijl chino shorts een meer geklede en stijlvolle look bieden. Kies voor een lengte die bij je past en combineer het met een bijpassende riem voor een extra vleugje stijl.

Dickies Garyville Denim shorts

Dickies Garyville Denim shorts vintage blue
Solebox
Dickies Garyville Denim shorts vintage blue

De Dickies Garyville Denim Short is gemaakt van stevig denim met een stijlvol lichtblauw ontwerp, wat zorgt voor een relaxte, stoere uitstraling. De korte broek heeft een praktische utility look, geïnspireerd op werkkleding, met een opvallende zak en hamerlus. Voor optimaal draagcomfort is de broek voorzien van een normale pasvorm, een knoop- en ritssluiting, riemlussen op de tailleband, en handige achterzakken en steekzakken.

Carhartt WIP Council Short

Carhartt WIP Council Short in Wax Rinsed
Asphaltgold
Carhartt WIP Council Short in Wax Rinsed

Het klassieke ontwerp van de Carhartt WIP Council Short is veelzijdig en tijdloos. Bovendien maakt de neutrale kleur van Wax Rinsed het eenvoudig om de korte broek te combineren met verschillende tops en schoenen. Zo heb je eindeloze mogelijkheden om je look aan te passen!

Les Deux Como Reg Herringbone Shorts

Les Deux Como Reg Herringbone Shorts
BSTN
Les Deux Como Reg Herringbone Shorts achterkant

De Les Deux Como Reg Herringbone Shorts hebben een reguliere pasvorm en zijn elegant ontworpen met een visgraatmotief, wat ze een unieke uitstraling geeft. Het subtiele tonaal geborduurde Encore-logo op de achterkant voegt een verfijnde touch toe aan de shorts. Daarnaast zijn ze praktisch met vier handige zakken om al je essentials op te bergen.

T-shirts

Voor een relaxte en coole uitstraling kun je kiezen voor oversized T-shirts met grafische prints of logo’s. Ga voor een klassiek bandshirt of kies een shirt met een opvallend ontwerp om je outfit een creatieve touch te geven. Basic witte of zwarte T-shirts zijn ook uitstekende opties voor een tijdloze en minimalistische stijl!

adidas Originals One CTN Jersey Tee

adidas Originals One CTN Jersey Tee white
Solebox
adidas Originals One CTN Jersey Tee white

De adidas Originals One CTN Jersey Tee straalt de perfectie combinatie van stijl, comfort en iconisch design uit. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit shirt een zacht en ademend vermogen, zodat je de hele dag comfortabel blijft. De relaxte pasvorm en ronde hals voegen daarnaast een ontspannen look toe, waardoor het ideaal is voor informele uitstapjes of gewoon lekker ontspannen.

Represent Owners Club T-shirt

Represent Owners Club T-shirt
BSTN
Represent Owners Club T-shirt achterkant

De Represent Owners Club Tee is een jersey shirt met korte mouwen, gemaakt van middelzwaar katoen. Het shirt heeft een licht oversized pasvorm en een kraag met ribbels. Het ontwerp wordt afgerond door een Represent Owners Club grafische branding op de borst en op de rug.

by Parra 1976 Logo T-shirt

by Parra 1976 Logo T-shirt in Off White
Asphaltgold
by Parra 1976 Logo T-shirt in Off White details

Trendy en tijdloos, dit T-shirt is een must-have voor modeliefhebbers en fans van by Parra. Daarnaast maakt de veelzijdigheid van het ontwerp het gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken voor verschillende gelegenheden. Dus voeg een vleugje authentieke stijl toe aan je garderobe met het by Parra 1976 Logo T-shirt!

Jackets

Een goed jack voegt een extra laagje textuur en stijl toe aan je outfit. Een bomberjack in een contrasterende kleur kan je look een streetwear vibe geven, terwijl een leren jack een edgy en tijdloze uitstraling biedt. Voor een meer relaxte look kun je een oversized hoodie dragen die goed past bij de sportieve uitstraling van de Rivalry Low.

Levi’s Sunrise Trucker

Levi's Sunrise Trucker thrift indigo
Solebox
Levi's Sunrise Trucker thrift indigo

Dit tijdloze truckerjack van Levi’s combineert klassieke stijl met een eigentijdse twist, waardoor het een must-have is voor elke denim liefhebber. Het jack is gemaakt van hoogwaardig denim met een prachtige thrift indigo wassing, wat zorgt voor een authentieke en vintage uitstraling. De stof voelt stevig en duurzaam aan, waardoor je verzekerd bent van langdurig draagplezier.

Patta Hooded Bomber Jacket

Patta Hooded Bomber Jacket Black
Asphaltgold
Patta Hooded Bomber Jacket achterkant

De Patta Hooded Bomber Jacket voegt een urban edge toe aan je garderobe en houd je tegelijkertijd warm en comfortabel. Bovendien maakt de toevoeging van een capuchon dit bomberjack nog praktischer en zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen onverwachte weersomstandigheden. Daarnaast geeft het zwarte ontwerp het jack een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je het gemakkelijk kunt combineren met verschillende stijlen van de adidas Rivalry 86 Low!

Daily Paper Ralf Jacket

Daily Paper Ralf Jacket
BSTN
Daily Paper Ralf Jacket details

De Daily Paper Ralf Jacket is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een comfortabele pasvorm, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. De Mid Blue kleur voegt een vleugje verfijning toe en maakt het jasje gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen van de adidas Rivalry.

Accessoires

Tot slot kunnen accessoires je outfit naar een hoger niveau tillen. Draag een cap of een snapback met een leuk logo om je look af te maken. Ook een stijlvolle rugzak of een crossbody-tas past goed bij de casual vibe van de adidas Rivalry 86 Low en is ook nog eens praktisch. Daarnaast kunnen een paar coole en opvallende sokken je outfit net dat beetje extra geven.

Carhartt WIP Heart Patch Cap

Carhartt WIP Heart Patch Cap dusty h brown
Solebox
Carhartt WIP Heart Patch Cap

Geef jouw urban look de perfecte finishing touch met de Carhartt WIP Heart Patch Cap. De geborduurde hartpatch aan de voorkant voegt een speelse en unieke touch toe aan je outfit. Voeg deze pet toe aan je collectie en geniet van zijn veelzijdigheid en tijdloze uitstraling!

The North Face Adjustable Cotton Tote Bag

The North Face Adjustable Cotton Tote Bag
Asphaltgold
The North Face Adjustable Cotton Tote Bag details en logo

Of je nu boodschappen doet, naar het strand gaat, of gewoon je dagelijkse spullen draagt, de The North Face Adjustable Cotton Tote Bag is de ideale metgezel. Hij is geschikt voor elke gelegenheid en voegt een trendy outdoor-touch toe aan je look!

Market Smiley Upside Down Socks

Market Smiley Upside Down Socks
BSTN
Market Smiley Upside Down Socks details

De Market Smiley Upside Down Socks zijn vervaardigd van hoogwaardig geribbeld katoen, waardoor ze een perfect draagcomfort bieden. Het ontwerp wordt compleet gemaakt door een jacquard smiley, die een leuke en speelse touch toevoegt.

Met de adidas Rivalry Low kun je dus eindeloos experimenten en je eigen stijl tot uiting brengen. Mix en match verschillende kledingstukken en accessoires om de perfecte look te creëren voor elke gelegenheid. Of je nu kiest voor een retro streetwear uitstraling of een eigentijdse urban look, deze iconische sneaker zal je outfit altijd naar een hoger niveau tillen!

Graag meer outfitinspiratie opdoen? Check dan ook onze andere style guides voor vele verschillende sneakermodellen!