Skip to content
Upcoming

Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt ook op de Nike Air Force 1 Low

31 maart 2020 08:22
Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt ook op de Nike Air Force 1 Low

Er komt ook een Nike Air Force 1 ‘Easter’ colorway aan voor ons! Het is bijna pasen en om die reden komt Nike met een nieuw ‘Easter’ pack. Dit pack zal bestaan uit de Nike Air Max 90 en de Nike Air Force 1 Low. En die komt sneller dan je denkt.

De Nike Air Force 1 is net als de Nike Air Max 90 een waar icoon voor onze schoenenwereld. De Air Force 1 is door al die jaren heen al in meer dan 1700 colorways verschenen. Het maakt niet uit wat voor kleuren deze sneaker krijgt, het blijft altijd een plaatje. Daarom zijn deze twee sneakers samen een perfecte match voor dit Nike ‘Easter’ pack.

Nike Air Force 1 ‘Easter’ | CW0367-100

Deze Nike Air Force 1 Easter beschikt, net als de Air Max 90, over een witte basis. Verder heeft de sneaker kleurrijke details gekregen. Zo is de Swoosh lichtgeel, geaccentueerd met een paarse streep rondom de Swoosh. De neus van de sneaker heeft een soort regenboog effect gekregen met de kleuren blauw, lichtgeel en roze. Om het pasen thema compleet te maken is er zowel in de binnenkant van de schoen als op de tong een gebroken paasei te vinden. In dit paasei staat het Nike-logo. Het kenmerk van de Air Force 1, het medaillon op de veters, is paars van kleur. Het regenboog effect in de neus komt terug in het heel-logo.

Dit Nike ‘Easter’ pack zal vanaf vrijdag 3 april o.a. verkrijgbaar zijn via Nike.com en sizeofficial.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke colorway. Voor de laatste sneakerreleases kun je een kijkje nemen in onze releasekalender. Download ook de Sneakerjagers app in de appstore!

Nike Air Force 1 'Easter'

CW0367-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike