Skip to content
Newsfeed

Het gerucht gaat dat een Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Pale Vanilla’ zal droppen

2 februari 2024 11:00
Het gerucht gaat dat een Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Pale Vanilla’ zal droppen

Hoewel velen dachten dat de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan Brand in september 2023 tot een einde was gekomen, worden we nu overspoeld met beelden van nieuwe Air Jordan 1 Low colorways. Al eerder konden we een blik werpen op een ‘Black/Olive‘ en ‘Canary‘ kleurstelling. Nu, in februari 2024, gaat er het gerucht dat er nog een nieuw ontwerp aan de collectie zal worden toegevoegd. Neem hieronder een kijkje naar een mockup van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Pale Vanilla’!

🎨 Colorway: ‘Pale Vanilla/Black/Cream II/Muslin’
#️⃣ Stylecode: DM7866-201
📅 Release: TBA

De ‘Pale Vanilla’ belooft een opvallende mix van leer en suède op het bovenwerk, met de herkenbare colorblocking dat doet denken aan eerdere succesvolle Travis Scott x Air Jordan 1 Low samenwerkingen. Opnieuw is de iconische Cactus Jack-branding te zien op de tong. Net als de kenmerkende omgekeerde Swoosh van de rapper op het middenpaneel.

Het gerucht gaat dat de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Pale Vanilla’ tijdens de feestdagen van 2024 zal gaan droppen. Terwijl we wachten op meer informatie kun je hieronder een mockup van het ontwerp bekijken! Blijf vooral op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te checken.