Skip to content
Brand

Herfst favorieten bij StockX

31 augustus 2023 17:00
Herfst favorieten bij StockX

De zomer is officieel nog volop aan de gang, maar het kan geen kwaad om alvast te kijken naar sneakers die geschikt zijn voor het herfstseizoen. Bij StockX vind je sneakers voor elk seizoen. Bekijk hier onze top picks herfst sneakers die je nu bij StockX kunt scoren.

Herfst picks StockX

StockX is een van de grootste online marktplaatsen op het gebied van sneakers. Op het platform kun je zowel sneakers kopen, als aanbieden. Naast reguliere releases, vind je bij StockX voornamelijk ook de zeldzaamste en meest unieke sneakers. In de collectie vind je merken als Nike, New Balance, adidas en velen meer.

Speciaal voor het komende seizoen hebben we een aantal sneakers uitgezocht. De paartjes hebben herfstachtige tinten en zijn met hun stevige materiaal perfect voor alle weersomstandigheden. Bekijk een aantal top picks hieronder.

ASICS Gel-Kayano 14 ‘Cream Black Metallic Plum’

ASICS Gel-Kayano 14 Cream Black Metallic Plum

De ASICS Gel-Kayano 14 in de ‘Cream Black Metallic Plum’ colorway is een recente release. De sneaker heeft een sportief silhouet en combineert herfstachtige kleuren in het bovenwerk. Over het bovenwerk lopen dynamische overlays in de kleuren zilver en brons. De Gel-elementen in de middenzool geven de sneaker demping en comfort.

New Balance 9060 ‘Sea Salt White’

New Balance 9060 Sea Salt White

De New Balance 9060 ‘Sea Salt White’ heeft een chunky look. Het 9060 model is een van New Balance’s recentste modellen en is nu al een favoriet bij velen. Het bovenwerk bestaat uit mesh, leer en suède. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst. De grove elementen op de zool geven het paar een unieke uitstraling.

adidas Samba OG ‘Collegiate Green’

adidas Samba OG
Collegiate Green Gum Grey Toe

Een andere favoriet voor komend herfstseizoen, is de adidas Samba OG in de colorway ‘Collegiate Green’. Het Samba silhouet bestaat al een tijdje, maar heeft in 2023 zijn comeback gemaakt. Het paar heeft een klassieke look. Het bovenwerk is van stevig suède. De sneaker komt met de signatuur gumzool.

Nike Dunk Low ‘Mica Green’

Nike Dunk Low Mica Green

De ‘Mica Green’ is een welbekende colorway bij Nike. Recent verscheen de kleurenstelling op de Air Max 1, maar ook de Dunk Low was al eerder bekend met de lichtgroene kleur. De sneaker heeft een unieke look en combineert een lichtgrijze upper met groene overlays. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een retro touch.

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG SP ‘Olive’

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low OG SP 'Olive'

Rapper Travis Scott is misschien wel de befaamdste naam als het gaat om collabs met Nike. Sinds zijn eerste samenwerking in 2018, een crèmekleurige Air Force 1, heeft de rapper al meerdere sneakers uitgebracht onder het Cactus Jack merk. De recentste is de Air Jordan 1 Low ‘Olive’, een WMNS exclusive. De combinatie van groenachtige tinten doet het zeker goed komend herfstseizoen.

New Balance 860v2 ‘Black White Silver’

New Balance 860v2 Black White Silver

De New Balance 860v2 is een sportief silhouet. De sneaker komt met de welbekende NERGY-dempingstechnologie die voor extra comfort zorgt. Het bovenwerk is van ademend mesh. Zilveren en zwarte details geven de sneaker een moderne touch. Kortom, de ideale sneaker voor dagelijks gebruik.

Nike Mac Attack QS SP ‘Light Smoke Grey’

Nike Mac Attack QS SP
Light Smoke Grey

Een ander silhouet dat in 2023 zijn comeback maakte, is de Nike Mac Attack. Het model werd in 1984 geïntroduceerd als signatuur sneaker van tennisspeler John McEnroe. In 2023 verscheen het model al eerder bij rapper Travis Scott en in juni werd de ‘Light Smoke Grey’ gereleased. Een strak design met een hoge kraag, ideaal voor de koudere dagen.

JJJJound x New Balance 990v3 MiUSA ‘Olive’

New Balance 990v3 MiUSA JJJJound Olive

We sluiten onze top picks af met een wel erg unieke collab. In 2022 kwamen JJJJound en New Balance samen en ontwierpen de 990v3 MiUSA ‘Olive’. De sneaker komt in een olijfgroene tint. Suède elementen op het bovenwerk, hiel en mudguard geven het paar een chique twist. Op het middenpaneel verschijnt het N-logo.

Dit waren een aantal herfst favorieten bij StockX. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Meer van dit soort berichten vind je op de Sneakerjagers nieuwspagina.