Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar! De Air Jordan 1 Low SE ‘Laser Blue’

30 maart 2020 09:04
Nu verkrijgbaar! De Air Jordan 1 Low SE ‘Laser Blue’

De Air Jordan 1 is één van de populairste sneakers van dit moment, en ook het lage variant valt goed in de smaak. Jordan Brand komt met een te gekke colorway op de Air Jordan 1 Low. Dit keer krijgt de sneaker een blauwe colorway genaamd ‘Laser Blue. De AJ 1 Low Laser Blue is zojuist gedropt bij Nike, lees verder voor meer informatie.

Al sinds de jaren ’80 gaat de Air Jordan 1 mee. Deze iconische sneaker kwam op de markt als basketbal schoen. Al snel groeide dit uit tot een sneaker die vooral voor casual gebruikt werd. De AJ1 kent drie modellen, de Low, de Mid en de High. Alledrie de modellen zijn erg geliefd en razend populair en kennen verschillende samenwerkingen. Daarnaast zijn alle releases erg geliefd en binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 Low SE ‘Laser Blue’ | CK3022-004

Deze colorway van de Air Jordan 1 Low heeft een wit met zwart bovenwerk waar blauwe details op te zien zijn. Op de zwarte tong van de sneaker is het Jumpman logo in het blauw te zien, deze kleur blauw is ook terug te zien op de heel van de sneaker, de lining, de veters en de outsole.

Release

Deze Air Jordan 1 Low ‘Laser Blue’ is vanaf nu verkrijgbaar via Nike.com. Voor €100,- kan je dit paartje bemachtigen. Bekijk de sneakers hieronder. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste updates en het laatste sneaker nieuws. Bekijk de releasekalender voor de andere toffe releases.


Air Jordan 1 Low SE 'Laser Blue'

CK3022-004 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike