Skip to content
Upcoming

Grijp deze adidas Originals Falcon nu voor een waanzinnige prijs!

27 mei 2020 14:48
Grijp deze adidas Originals Falcon nu voor een waanzinnige prijs!

Het Sneaker Steal Festival is momenteel in volle gang. 7 dagen lang kan jij genieten van een geweldige line-up. Zo zijn o.a. de Nike Air Max 90, adidas Superstar, Nike Air Force 1, Converse Chuck All Star en vele meer van de partij. Aarzel niet en bekijk de gehele line-up van het Sneaker Steal Festival hier >>

adidas Originals Falcon | BB9173

Een sneaker die onderdeel is van de geweldige line-up van het Sneaker Steal Festival is de adidas Originals Falcon OG colorway. Het model is gebaseerd op de oorspronkelijke Falcon Dorf uit de jaren ’90.

De adidas Originals Falcon heeft een klassieke mesh constructie gecombineerd met suede en reflecterende overlay panelen. De sneaker geeft dankzij de rubberen chunky tussenzool een chunky uitstraling. De sneaker komt in de OG colorway en is perfect voor het dragen in de zomer!

Helemaal als je hoort voor welke prijs je de sneaker nu kan pakken. Want deze adidas Originals Falcon pak je nu voor een waanzinnige prijs van €59,99. Een beter alternatief voor je vakantiegeld is er bijna niet, tenzij de sneaker absoluut niet je smaak is. Maar dan hebben we uiteraard nog meer geweldige STEALS voor je tijdens het Sneaker Steal Festival!

adidas Falcon W Light Granite

BB9173 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals Falcon
adidas Originals Falcon