Skip to content
Newsfeed

Get ready voor EURO 2024 met Sneakerjagers

14 juni 2024 18:09
Get ready voor EURO 2024 met Sneakerjagers

Zijn jullie er klaar voor? Het EK 2024 staat voor de deur, en op 14 juni om 21.00 uur trapt Duitsland af tegen Schotland om het toernooi te openen. Supporters vanuit heel Europa zijn afgereisd naar Duitsland, waar dit jaar het EK wordt gehouden.

Net als bij elk EK belooft het weer een spannende competitie te worden, met topteams die strijden om de felbegeerde trofee. Terwijl de spelers zich voorbereiden op het veld, kunnen we ons ook verheugen op een maand vol voetbalplezier, spanning en onvergetelijke momenten.

Elke supporter bereidt zich voor om zijn of haar favoriete team naar de overwinning te schreeuwen. De kleding in de nationale kleuren wordt weer uit de kast gehaald en de vlaggetjes worden op de wangen geschilderd. Cafés en restaurants maken zich op om de fanatieke groepen supporters te verwelkomen, zodat iedereen samen achter hun land kan staan.

EK 2024
EK 2024

Ook bij Sneakerjagers zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het aankomende EK. De komende dagen zullen we jullie via Instagram enthousiast aanmoedigen om je land zo fanatiek mogelijk te supporten. Volg ons dus zeker, want we hebben ook een giveaway voor jullie in petto. Mis geen enkel moment en maak kans op exclusieve prijzen die je EK-ervaring nog beter maken!

Wie denken jullie dat er gaat winnen? Zal het Frankrijk zijn? Of Duitsland? Of misschien toch Nederland? Het duurt nog even totdat we daar een antwoord op zullen krijgen, maar of je nu wint of verliest, met de Sneakerjagers-app ben je altijd een winnaar. Download de app nu gratis in de Apple App Store of Google Play Store!

Wil je alle Sneakerjagers EURO 2024 artikelen ontdekken? Check dan het Sneakerjagers EURO 2024 overzicht via de button hieronder.