Skip to content
Upcoming

Gedetailleerde look van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’

27 september 2019 15:45
Gedetailleerde look van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’

Travis Scott heeft zonder enige twijfel één van de beste samenwerkingen gemaakt met Nike in 2019. In begin mei kwam de Travis Scott x Air Jordan 1 uit. Wat deze sneaker zo bijzonder maakte was de oversized en omgekeerde Swoosh. Twee maanden later kwam de Travis Scott x Air Jordan 1 Low uit. Deze sneaker had precies hetzelfde concept alleen waren de kleuren omgedraaid.

Travis heeft al twee keer eerder een Nike Air Force 1 gewerkt. In December 2017 releasde Travis zijn eerste Air Force 1 die een all-white colorway had met een gum outsole. Bijzonder aan dit paartje was dat de Swoosh vervangen kon worden. Een Travis Scott sneaker zou geen sneaker zijn zonder zijn eigen branding, dus zat er op de veters een grote patch met daarop “Cactus Jack”. In augustus 2018 releasde Travis de Air Force 1 opnieuw maar dan in een ‘Sail’ colorway.

Travis Scott x Nike Air Force 1 | Details

Nu zitten we al bijna tegen het einde van 2019 aan en krijgen dit jaar waarschijnlijk nog een Travis release. De Travis Scott x Nike Air Force 1 is een sneaker opzich. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van ruig suède, grof canvas en soepel leer. Dit geeft de sneaker een andere look van elk andere hoek. De kleuren springen van roze naar navy blauw naar oranje/goud. De Cactus Jack print is geplaats op de midfoot in abstracte letters. Over de hiel zit een strap met een grote gouden butten erop met “TX” wat Texas inhoud, omdat Travis uit Housten, Texas komt. De veters worden bedekt door een groot plauw canvas met een rits in het midden. De sneaker word afgerond door een sail midsole met gum outsole.

De Travis Scott x Nike Air Force 1 word in 2019 verwacht in full-family sizing. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten voor updates over deze geweldige sneaker!

Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

CN2405-900 · Prijs vanaf €205,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Nike Air Force 1
Travis Scott x Nike Air Force 1
Travis Scott x Nike Air Force 1
Travis Scott x Nike Air Force 1
Images by @kickwhoshow