Skip to content
Brand

Funkie House Rotterdam is dé plek voor streetwear

19 februari 2022 12:12
Funkie House Rotterdam is dé plek voor streetwear

Funkie House Rotterdam sluit zich aan bij Sneakerjagers. De shop specialiseert zich in streetwear kleding en heeft een fysieke store in Rotterdam. Funkie House heeft een brede collectie aan sneakers, kleding en accessoires.

Funkie House Rotterdam

Funkie House in Rotterdam is sinds zijn oprichting in 1989 dé plek voor streetwear enthousiasten. De shop is gevestigd op de Korte Hoogstraat 15a. Hiervoor heeft de store ook al verschillende locaties gehad. In de ruim 30 jaar dat Funkie House bestaat, is de shop een echt begrip geworden voor de streetwear liefhebbers in en rondom Rotterdam.

Naast een vestiging op de Korte Hoogstraat heeft de shop ook een uitgebreide webshop. Deze site heeft net een update gehad en is nu nog makkelijker in gebruik. Ook heeft de store een eigen Funkie Women (@funkie_women) platform.

Brands

Bij Funkie House Rotterdam shop je streetwear merken als Obey, Patagonia, Carhartt WIP en velen meer. Ook heeft de store verschillende opkomende merken als Thaoin en Universal Works. Daarnaast heeft de shop in het verleden met verschillende merken samengewerkt.

Funkie House Rotterdam
Foto’s van Funkie House

Zo kwam Funkie House in 2020 met een samenwerking met Studio Dyehard. Ditzelfde jaar werkte de Rotterdamse winkel ook met TEVA aan eigen sandalen. Ook heeft de store zijn eigen lijn met de naam ‘Funkie’. Hierin zie je verschillende basic items met het logo van de store voorbij komen. Naast streetwear scoor je bij de store ook sneakers van merken als Nike, Veja en Vans.

Voor zowel de dames als heren heeft Funkie House een uitgebreide collectie. In de blogs op de website vertelt de store welke collectie er wanneer verwacht wordt en hoe je bepaalde items kunt stylen. Hier kun je inspiratie opdoen of meer te weten komen over de brands.

Met oog op duurzaamheid

Sinds 2021 is Funkie House ook meer bezig met duurzaamheid. Met hun ‘Responsible’ tag laten ze zien welke items uit hun collectie duurzaam zijn. Merken als The North Face, Carhartt WIP en Patagonia zijn merken die erg bewust bezig zijn met duurzaamheid en Funkie House helpt hierin een handje mee.

Funkie House Rotterdam

Ook zijn de plastic tassen van het merk gemaakt van 100% gerecycled plastic en shop je onder de categorie ‘RESPONSIBLE‘ de meest duurzame items. Wel zo verantwoord toch? Ook staat de store in hun blogs stil bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven.

Funkie House bij Sneakerjagers

Nu sluit Funkie House zich aan bij Sneakerjagers. Blijf op de hoogte van de laatste Funkie House deals via de Sneakerjagers app en mis geen enkele deal. De items van Funkie House zijn via de webshop te bestellen. De store doet aan wereldwijde levering.

Maak kennis met Funkie House Rotterdam en neem snel een kijkje op hun website en Instagram. Of loop natuurlijk langs bij de vestiging in Rotterdam.