Skip to content
Watch

FS Green – The Turnover Episode 31

5 februari 2022 15:55

Het is zaterdag en dat betekend weer een nieuwe aflevering van The Turnover. Voor aflevering 31 heeft DJ Turne niemand minder dan FS Green uitgenodigd. De set in nu hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Enjoy!

FS Green

FS Green is een Amsterdamse DJ en producent met een grote discografie. Een van zijn bekendste nummer is Watch Out For This (Bumaye) van Major Lazor in samenwerking met Busy Signal, The Flexican en dus FS Green. Andere bekende nummers zijn bijvoorbeeld Rooftop in samenwerking met Cooking Soul of Not Over It in samenwerking met Aïcha Gill.

Tijdens de set van aflevering 31 gebruikt de Amsterdamse DJ en producer een mix van eigen producties en verfrissende remixen van andere producenten. Zo draait hij zijn eigen nummers Isley Riddim en Donna. Andere opvallende nummers die zeker de moeite waard zijn, zijn bijvoorbeeld Fu-Gee-La (North Side mix), Love Nwantiti (Trayze Diwali Mix) van CKay, en All Eyes On Me van EARTHGANG.

Tracklist aflevering 31

Elujay – Pandemia

ODEE X VIANN – BLUE TALK (Instrumental)

Kaelin Ellis – Diddle

Knxwledge – Whenevrureadi

DeJ Loaf – Try Me (Midas Hutch Remix)

Leonard Charles – Waves

Fugees – Fu-Gee-La (North Side mix)

J Dilla – Still Laffin

Jaylib – Starz

BRLLNT – Move My Body

EARTHGANG – All Eyes On Me

FS Green – Isley Riddim

CKay – Love Nwantiti (Trayze Diwali Mix)

Flying Lotus – More (Instrumental)

Elujay – Ratrace

Groove Theory – 10 Minute High

Juls – M.O.O.D Ft. Kojo Funds

FS Green & CHAMOS – Donna Ft. Saint Ronil & Afriki

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.