Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Zoom’

26 augustus 2019 15:24
First Look: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Zoom’

Jordan Brand heeft nog grote plannen voor hun Air Jordan 1 Retro High OG dit jaar. Zo komt op 31 december namelijk de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Obsidian’ uit. Daarnaast brengt Jordan Brand ook nog een andere opvallende colorway uit, genaamd ‘Zoom’. Deze colorway is anders dan alle colorways die tot nu toe zijn uitgekomen.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Zoom’

Hoewel de vorm hetzelfde is als normaal, zijn de styling en details anders dan alle andere make-overs die we hebben gezien op de Air Jordan 1. Het bovenwerk beschikt namelijk over iriserend, olievlekachtig materiaal dat het gehele bovenwerk bedekt. Er wordt extra contrast toegevoegd door middel van zwarte stiksels. Deze extra stiksels benadrukken het klassieke silhouet op een dwingende manier. Op de zijkant van de hiel bevindt zich een tekst in een computercode achtig lettertype, er staat ‘C8082-AZ1’. Op de kraag is een zoom tag genaaid om duidelijk te maken dat deze Air Jordan 1 niet beschikt over de traditionele Air Sole, maar over een Zoom Air Unit. Natuurlijk bevat de sneaker ook over kenmerkende details, zoals het ball-and-wings logo.

Zodra je de sneaker met normaal daglicht ziet, lijkt het alsof de sneaker blauw/zwart/grijs kleurig is. Zodra je een foto van de sneaker maakt met flits, zal het een enorm kleurrijke sneaker worden. Een zwarte midsole en een zwarte outsole maken het uiterlijk compleet.

Er is helaas nog geen officiële releasedatum bekend van de Air Jordan 1 High OG ‘Zoom’, maar er gaan geruchten rond dat de colorway in december 2019 uitkomt. Ben jij benieuwd naar hoe deze bijzondere colorway eruit komt te zien? Check dan de foto’s hieronder. Houd goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te bljiven van upcoming releases.


Air Jordan 1 'Zoom'
Air Jordan 1 'Zoom'
Air Jordan 1 'Zoom'
Images by @solebyjc