Skip to content
Upcoming

Er komt een Air Jordan 1 FlyEase ‘Particle Grey’ aan

15 juni 2020 18:18
Er komt een Air Jordan 1 FlyEase ‘Particle Grey’ aan

De FlyEase technologie is een technologie in de sneaker die zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om je sneaker aan en uit te trekken. Daarbij ziet de sneaker er nog steeds stijlvol uit. De FlyEase technologie is nog jong en kwam voor het eerst uit op de Air Max 90, namelijk de Air Max 90 FlyEase. Nu komt deze fantastische nieuwe technologie ook op het Air Jordan 1 model. De Air Jordan 1 FlyEase krijgt een ‘Particle Grey’ colorway en belooft legendarisch te worden!

Air Jordan 1 High FlyEase ‘Particle Grey’ | CQ3835-002

Deze gloednieuwe Air Jordan 1 FlyEase krijgt een kleurencombinatie van zwart, grijs, wit en gym red. De sneaker is gemaakt van stevig leer en biedt hierdoor comfort tijdens het lopen. De zwarte kleur komt terug rondom de neus en loopt verder naar boven richting het uiteinde van de tong. Op de tong zien we dan het jumpman-logo in het gym red. Verder zien we de kleur grijs op de nieuwe band met klittenband en op de hiel. De schoen ondergaat een paar kleurrijke details, zo zagen we al het jumpman-logo in het gym red op de tong, en zien we deze kleur terugkomen in de Swoosh en het wings logo. Alle overige panelen in de sneaker zijn wit van kleur. De sneaker wordt afgemaakt met Tobie Hatfield’s technologie voor gemakkelijke toegang in de schoen, met aan de zijkant een ritssluiting en meerdere malen klittenband.

Hoewel een officiële releasedatum nog niet bekend is, verwachten wij hier binnenkort meer over te weten. Houd daarom in de tussentijd onze sneakerjagers releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van 180,00 euro. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van deze sneaker!

Air Jordan 1 High FlyEase 'Particle Grey'

CQ3835-002 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High FlyEase
Air Jordan 1 High FlyEase
Images by Nike