Skip to content
Upcoming

Er komen twee nieuwe colorways aan op de Nike Air Force 1

13 juni 2020 11:10
Er komen twee nieuwe colorways aan op de Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is een sneaker die bijna iedereen wel in zijn kast heeft staan. De sneaker is tot leven gekomen in de jaren ’80 en is ontworpen door Bruce Kilgore. Door al die jaren heen heeft de sneaker al ruim 1700 colorways gekend. Voorlopig is Nike ook nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways op dit razend populaire model. De sneaker zal deze keer opnieuw droppen in maar liefst twee nieuwe colorways, genaamd ‘University Red’ en ‘Black’. Dit beloven twee hele toffe colorways te worden als je het ons vraagt!

Nike Air Force 1 ’07 | CK7663-101 | CK7663-102

Er zullen twee colorways komen, ‘University Red’ en ‘Black’. Beiden sneakers beschikken over een glad lederen bovenwerk, gekleed in een witte basiskleur. De eerste colorway, ‘University Red’ heeft, zoals de naam al doet verklappen, rode details gekregen. Deze sneaker valt meteen op door zijn rode zool. De rode kleur zien we ook terug in de Swoosh en in beiden branding logo, zowel op de tong als op de hiel. De tweede colorway ‘Black’ heeft dezelfde details, maar dan in het zwart. Zo is ook bij deze colorway de zool volledig zwart en beschikt ook de Swoosh over een zwart kleur. De branding logo’s op de tong en op de heel hebben ook een zwarte kleur gekregen. Twee fantastische sneakers die je outfit compleet maken!

Beiden sneakers zullen droppen op zaterdag 27 juni. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €110,00 euro. De sneaker zal verkrijgbaar zijn vanaf 09:00 via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en check hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Force 1 'University Red'

CK7663-102 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 'Black'

CK7663-101 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike