Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP

25 januari 2022 19:00
Eerste beelden A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP

A Ma Maniére en Nike komen opnieuw samen en brengen een Air Jordan 2 Retro SP uit. De twee merken zijn geen onbekenden van elkaar en hebben in het verleden al meerdere paartjes uitgebracht. De Air Jordan 2 Retro SP heeft nog geen officiële beelden of releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

A Ma Maniére en Nike slaan opnieuw de handen in een en komen met een Air Jordan 2. In 2021 brachten de twee namen de A Ma Maniére X Air Jordan 3 uit. Dit paartje had een chique uitstraling en combineerde de kleuren wit beige en bordeauxrood. Eind 2021 kwam A Ma Maniére ook met een Air Jordan 1 High OG. Ook dit paartje had een chique uitstraling en voegde slangenprint aan het bovenwerk toe.

Nu krijgt de Air Jordan 2 Retro SP een make-over. De sneaker heeft in tegenstelling tot veel Air Jordan modellen geen Air Unit in de middenzool. In het aankomende paartje wordt de middenzool bedekt met het slangenmotief dat ook in de Air Jordan 1 High OG gebruikt werd. De middenzool van de de Air Jordan 2 kleurt zwart.

De upper kleurt wit en is van cracked leer. Ook op dit paartje komt de bordeauxrode kleur terug. Zo kleurt de hiel tab bordeauxrood en heeft de sneaker een A Ma Maniére label aan het model gehangen. Ook is er bij de hiel een lichtgrijs element gezet. Op de hiel is ‘Maniére’ gezet. Ook zien we op de tong het Wing logo terugkomen. De kraag heeft, evenals zijn voorgangers, een chique look en is gewatteerd.

De A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP
A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP
A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP
A Ma Maniére x Air Jordan 2 Retro SP