Skip to content
Upcoming

Drake komt in 2021 met een samenwerking tussen OVO en Nike Air Force 1

10 juni 2020 12:16
Drake komt in 2021 met een samenwerking tussen OVO en Nike Air Force 1

Drake is van plan een nieuwe samenwerking te droppen tussen OVO en de Nike Air Force 1. We moeten nog wel even op deze sneaker wachten, hij staat namelijk gepland in 2021. Ook moeten de officiële afbeeldingen van deze OVO x Air Force nog komen, maar natuurlijk hebben wij vast een indicatie klaarstaan voor je.

OVO, beter bekend als October’s Very Own, is een Canadees platenlabel opgericht door rapper Drake, zijn vaste producer Noah ’40’ Shebib en manager Oliver El-Khatib. OVO is opgericht is 2012 en heeft naast een platenlabel ook zijn eigen kledinglijn. Dit is overigens niet de eerste keer dat de twee legendarische merken samenwerken. Zij hebben eerder al eens samen een Air Jordan 4 uitgebracht. Dit was een razend succes wat smaakt naar meer.

OVO x Nike Air Force 1 | DA3825-100

De officiële afbeeldingen van deze nieuwe collab moeten nog verschijnen, maar natuurlijk hebben we wel al een schatting van dit paar. De Nike Air Force zal zijn eigen klassieke vorm behouden en er wordt verwacht dat de sneaker een triple-white bovenwerk zal krijgen. Op de hiel zal het kenmerkende logo van OVO te zien zijn, namelijk het uiltje. Deze is in een gouden kleur op de sneaker bevestigd.

We moeten er nog even op wachten want de sneaker wordt pas verwacht in 2021. Wij hopen binnenkort meer te weten over deze te gekke release. Houd daarom onze releasekalender in de gaten en check ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. We verwachten dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van €110,00. Bekijk hieronder ook nog de afbeelding van de verwachte sneaker.

Drake OVO X Nike Air Force 1

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
OVO x Nike Air Force 1