Skip to content
Watch

DJ Sueside – The Turnover Episode 2

10 juli 2021 16:00

De tweede aflevering van The Turnover staat nu live op Sneakerjagers Radio. Dit is een nieuwe muziekshow met DJ Turne. Deze show is ook te beluisteren via de Mixcloud van Sneakerjagers. Deze week komt DJ Sueside langs om wat plaatjes te draaien voor The Turnover.

The Turnover

The Turnover is de nieuwste show op Sneakerjagers Radio met DJ Turne. Elke zaterdag kan je een gloednieuwe aflevering verwachten om 16:00 uur ’s middags. De afleveringen zijn ongeveer een half uur lang.

In deze show staat DJ Turne achter de draaitafel. Er kunnen af en toe gasten langskomen die ook een setje draaien. Het kan ook zijn dat de gasten geen DJ zijn. Dit krijg je pas te weten wanneer je de aflevering bekijkt of luistert. Hierdoor is iedere aflevering een grote verrassing.

De show wordt opgenomen bij Turne thuis in Amsterdam. Samen koken ze en eten ze een hapje, want op een lege maag kan je niet draaien. Elke week wordt het uitkijken naar de volgende aflevering van de nieuwe muziekshow.

De eerste aflevering kwam afgelopen zaterdag 3 juli uit. DJ Cutnice was te gast bij Turne. Klik op de knop hieronder om die te bekijken.

De tweede aflevering van The Turnover staat nu online met DJ Sueside als gast.

DJ Sueside

DJ Sueside is deze week te gast in The Turnover. Hij is al heel lang actief in de hiphop wereld. In 1982 begon hij als zesjarig jongetje met breakdancen. Een jaar later kocht hij zijn eerste LP en startte hij zijn verzameling. Op zijn tiende vond Sueside zijn roeping. Zijn oudere broer liet hem kennismaken met DJ-en.

Sindsdien heeft DJ Sueside zijn voetafdruk in veel landen en steden achtergelaten. Hij heeft in honderden clubs gestaan in meer dan veertig verschillende landen over de hele wereld. Deze lijst groeit nog steeds, want Sueside is alles behalve klaar met plaatjes draaien.

In 2001 werd DJ Sueside gecontracteerd door RZA. RZA is een muziekproducer, rapper en lid van de Wu-Tang Clan. Hij had Sueside gezien bij een showcase van Killa Beez-lid Cilvaringz en was erg onder de indruk. Sindsdien heeft hij veel shows gehad als officiële DJ van Wu-Tang Clan leden als RZA, Raekwon, Cilveringz en Masta Killa.


De tweede aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.