Skip to content
Brand

De Solebox Holiday Sale komt met 20% korting

24 december 2022 11:45
De Solebox Holiday Sale komt met 20% korting

Ben je klaar voor de feestdagen? Om je voor te bereiden op Kerstmis en het nieuwe jaar komt Solebox met hun grote Solebox Holiday Sale met 20% korting op alle sale items. De Solebox Sale begint op 24 december 2022 en loopt tot en met 26 december 2022, het enige wat je nodig hebt is de kortingscode ‘ADD20‘.

Sneaker – Solebox Holiday Sale

Nike Wmns Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’

Solebox Holiday Sale

De ‘Silver Bullet’ is iconisch dankzij de OG-kleurstelling. Zoals de naam al doet vermoeden, een volledig zilveren kleurstelling met reflecterende details en een verborgen vetersluiting voor een strakke look. Het bovenwerk en de overlays zijn zilverkleurig en contrasteren met rode details in de swooshes en treklipjes.

Nike Terminator High OG ‘Georgetown’

Solebox Holiday Sale

De Terminator is één van Nike’s eerste basketbal sneakers en is terug in de ‘Georgetown’ colorway! De klassieke college kleuren nemen het bovenwerk over in lichtgrijs en de overlays in navy. Het silhouet heeft ook een hoge, gewatteerde kraag. En dat alles met 20% korting!

New Balance M2002RHQ New Vintage

Ook deze New Balance kun je scoren voor een geweldige prijs! Hij wordt geleverd met de klassieke Abzorb demping en het kenmerkende N-merk op de zijkant.

Nike Air Force 1 Low Retro COTM ‘Silver Swoosh’

Solebox Holiday Sale

Deze Air Force 1 ’07 ‘Silver Swoosh’ combineert comfort met casual flair en heeft beproefde details: constructie in jaren 80-stijl, opvallende zilveren Swoosh-details en pure basketbalstijl.

Wmns Air Jordan 1 Elevate Low SE ‘Silver Toe’

Solebox Holiday Sale

Deze Jordan herwerkt de originele magie van een icoon met een platformzool en laag uitgesneden silhouet. Luchtkussens zorgen voor lift en het leer met metallic afwerking zorgt voor een opvallende aantrekkingskracht.

Apparel – Solebox Holiday Sale

AMI PARIS Sleeveless Down Jacket

We beginnen met deze puffer waistcoat van het merk AMI PARIS. Het is volledig zwart en heeft een praktische zak aan de binnenkant.

Nike Air Jordan Woodmark FLC Crewneck

Solebox Holiday Sale

Ook deze crewneck kun je voor een gereduceerde prijs krijgen. De trui heeft een wit “Air Jordan” opschrift in het midden. Verder is de hoodie helemaal paars.

Lacoste Tennis Track Pants

Solebox Holiday Sale

We gaan verder met deze chille trainingsbroek van Lacoste, die je ook nog eens met 20% korting kunt pakken. Ze zijn helemaal wit en vallen mooi op elke sneaker dankzij de rits op enkelhoogte.

Nike x Billie Eilish NRG LA Tee

Solebox Holiday Sale

Nike en Billie Eilish hebben samengewerkt aan dit leuke T-shirt. Het verticale Swoosh ontwerp en de Billie Eilish graphic geven dit basic T-shirt net dat beetje extra.

Columbia Puffect Hooded Jacket

Solebox Holiday Sale

We sluiten ons overzicht af met de Columbia Puffect Hooded Jacket. Deze casual winterjas in gewatteerde look heeft een verwarmende nylon voering en een grote capuchon met trekkoord. Het blauwe ontwerp wordt aangevuld met een opvallend wit logodetail.

Welk artikel uit de Solebox Holiday Sale vond jij het mooist? De uitverkoop begint op 24 december 2022 en loopt tot 26 december 2022. Je hebt de kortingscode ‘ADD20’ nodig – vergeet hem niet!