Skip to content
Upcoming

De populaire Air Force 1 Pixel is nu verkrijgbaar in een Orange Pearl colorway!

20 april 2021 22:00
De populaire Air Force 1 Pixel is nu verkrijgbaar in een Orange Pearl colorway!

‘Be on point in your Nike AF-1 Pixel’ – Nike

Nike Air Force 1 Pixel

Ben jij nog opzoek naar een nieuw paar kicks? Dan is deze populaire Air Force 1 Pixel zeker het checken waard! De schoen is ontworpen door vrouwen, voor vrouwen en heeft een hele vernieuwende stijl. Lees verder voor alle details!

Sneaker details

De overlays van het silhouet bestaan uit een mix van echt en synthetisch leer. Daarnaast is er voor een interessant Swoosh-ontwerp gekozen. De Swoosh is namelijk uitgesneden, wat voor diepte zorgt. De chunky Nike Air tussenzool onder de voet maakt het ontwerp af. Ondanks deze verandering aan de zool, is de demping en comfort in deze versie nog steeds optimaal. Verder heeft het silhouet een rubberen buitenzool en dat is nog niet alles! Het Cube-logo op de tong en hiel maakt je namelijk deelgenoot van een nieuw hoofdstuk in de Air Force 1 geschiedenis.

Het silhouet heeft ook een frisse kleurencombinatie die bestaat uit wit, sail, orange pearl en arctic orange. De korrelige, kubuslogo/pixel stijl op de zool zorgt voor een extra creatieve look. Kortom, het is de perfecte dames sneaker voor bij je sneakercollectie.

Nike Air Force 1 Pixel 'Orange Pearl'
Nike Air Force 1 Pixel 'Orange Pearl'

Waar kan ik de Nike Air Force 1 Pixel kopen?

Als je dit leest hebben wij je vast overtuigd. Koop de kicks direct bij Nike via de onderstaande knop! Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-.

Nike Air Force 1 Pixel 'Orange Pearl'

DM3054-100 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Pixel 'Orange Pearl' 	DM3054-100
Via Nike

Ga naar onze releasekalender voor opkomende of pas gedropte sneaker releases. Daarnaast kunnen jullie de Sneakerjagers app hier downloaden. Geniet via de app van leuke giveaways, sneaker releases en andere informatie. Om het je gemakkelijk te maken kun je er ook nog voor kiezen om een reminder voor een release aan te zetten. Zet gemakkelijk je pushnotificatie aan en dan zorgen wij ervoor dat je de nieuwe release niet mist!