Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’ dropt op 10 augustus

9 augustus 2019 13:23
De Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’ dropt op 10 augustus

Wie aan Nike denkt ziet meteen het bekende logo voor zich, de iconische Swoosh. Om dit embleem te vieren brengt Nike het ‘Swoosh Celebration’ pack uit, met onder andere de Air Force 1 ‘Script Swoosh’.

Het Nike logo is simpel, herkenbaar en uitgegroeid tot één van de bekendste logo’s ter wereld. Waar sommige kleine logo’s ontworpen worden voor miljoenen euro’s was de Swoosh echt een koopje. Totaal prijs van de Swoosh? Zo’n $35,- ! Na het succes heeft Nike de ontwerpster nog een gouden Swoosh ring gegeven en een aantal aandelen in het bedrijf, echter kwam dit pas in 1983. Om het logo te vieren zal op zaterdag 10 augustus de Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’ uitkomen.

Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’

De sneaker stond eerst gepland voor 15 augustus maar dit wordt nu bij Footlocker zaterdag 10 augustus! Er gebeurt veel op de sneakers qua details. Maar door de witte basis blijft de sneaker rustig ogen. De gehele basis is wit behalve bij de veters, dit gedeelte is grijs en is gemaakt van suède. Maar het opvallendste is natuurlijk het zijpaneel, hier zijn namelijk 2 Swooshes en het woord “Nike” te vinden. De standaard Swoosh is doorzichtig en hier achter zit de schets van een rode Swoosh. Natuurlijk staat er ook de tekst “Nike” zoals bij het originele logo uit 1971.

De sneaker zal eerst bij Footlocker uit komen op zaterdag 10 augustus om 09:00 uur. Misschien volgen er later nog andere retailers, maar dat is nog even afwachten! Wacht dus niet te lang, voor je het weet heb je er naast gegrepen. Check hieronder alle release info en foto’s.


Nike Air Force 1 'Script Swoosh'

CK9257-100 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Script Swoosh'
Nike Air Force 1 'Script Swoosh'
Nike Air Force 1 'Script Swoosh'
Nike Air Force 1 'Script Swoosh'