Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 LX wordt compleet gemaakt met te gekke details

30 oktober 2020 19:00
De Nike Air Force 1 LX wordt compleet gemaakt met te gekke details

De Nike Air Force 1 LX wordt compleet gemaakt met te gekke details. Deze zijn te zien rondom de swoosh en geven de sneaker een speelse draai. Hieronder vind je alle informatie over de twee colorways die nu al verkrijgbaar zijn!

De Air Force 1 is ongekend populair en zonder enige twijfel een echte favoriet. Niet alleen dit jaar, maar al jaren achter elkaar. Naast dat de sneakers prachtig zijn, zorgen ze ook nog eens voor ultiem comfort. We kennen de Air Force 1 ondertussen in heel veel verschillende colorways, maar ook hebben we verschillende samenwerkingen op dit model gezien. Naast de gewone Air Force 1 zijn er nog veel meer varianten zoals de, Shadow, Sage, Pixel en het hoge variant van het iconische Nike model.

Nike Air Force 1 LX ‘Black’/’White’

Zowel de witte als de zwarte colorway van de Nike Air Force 1 LX hebben een bovenwerk dat bestaat uit leer en volledig in een kleur is gehouden. Op de sneaker is een detail te zien dat het klassieke Nike model een speelse draai geeft. Rondom de swoosh zijn vier kleinere swooshes te zien. Op de insole en de branding op de heeltab en de tong komt de kleur blauw terug.

Goed nieuws, want zowel de witte als de zwarte colorway zijn al verkrijgbaar. Je kan deze scoren bij Nike en geselecteerde Nike retailers voor €110. Met de onderstaande linkjes vind je een volledige storelist. Ook kan je hieronder de sneaker nog eens goed bekijken! Wees er snel bij want het zijn erg geliefde colorways! Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden!


Nike Air Force 1 LX 'Black'

CT1990-001 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
 Air Force 1 LX  zwart
 Air Force 1 LX  zwart

Nike Air Force 1 '07 LX 'Mini Swooshes'

CT1990-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
 Air Force 1 LX  Wit
 Air Force 1 LX  wit
Images by: Nike