Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low verschijnt in een pixel effect

20 augustus 2020 20:48
De Nike Air Force 1 Low verschijnt in een pixel effect

Nike voegt in de komende maanden een nieuwe versie van de Air Force 1 toe aan de Air Force 1 lijn. De Air Force 1 heeft namelijk een ‘Pixel’ make-over gekregen waardoor de sneaker een glitchy effect heeft gekregen.

Tot het einde van 2020 kunnen we nog behoorlijk wat colorways verwachten. Zo kwam gisteren het nieuws naar buiten dat er vijf nieuwe colorways aankomen op het iconische model. Een van deze colorways zal over reflecterend materiaal beschikken. KLIK HIER om meer te weten te komen over deze sneaker!

Nike Air Force 1 ‘Pixel’ | CK6649-100

De Air Force 1 is gekleed in zijn klassieke en kenmerkende witte kleurenpallet. En in combinatie met deze strakke look heeft de Swoosh een uitgesneden design gekregen. Hierdoor krijgt de sneaker een soort glitchy/3D effect. Ook de branding op de tong, hielen en inlegzolen hebben een soort 3D effect gekregen. Verder heeft het bovenwerk een cleane, minimalistische look gekregen. Wat het design helemaal afmaakt is de midsole, want deze versterkt het glitchy effect. Dit komt doordat de midsole is opgedeeld in allerlei blokken in verschillende diktes en groottes waardoor het een glitch effect vormt. Ook de kenmerkende AIR branding is terug te vinden op de midsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor deze Nike Air Force 1 ‘Pixel’, maar wij verwachten dat hij in de komende maanden zal droppen. Check hieronder de officiële afbeeldingen van de sneaker en blijf Sneakerjagers in de gaten te houden om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.

Nike Air Force 1 Pixel 'White'

ck6649-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Pixel
Air Force 1 Pixel
Air Force 1 Pixel