Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Force 1 High krijgt een unieke twist

16 april 2022 13:00
De Nike Air Force 1 High krijgt een unieke twist

Nike komt met een nieuwe colorway van de Air Force 1 High. De Air Force 1 viert in 2022 zijn 40th anniversary en doet dit met verschillende colorways en varianten. De aankomende Air Force 1 High heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de colorway in 2022 verwachten.

De Air Force 1 werd in 1982 voor het eerste uitgebracht in een High variant. De sneaker was met name een groot succes op het basketbalveld en was de eerste Nike sneaker met Air-technologie. In de afgelopen jaren heeft het model een Low en Mid variant gekregen en is de sneaker ook off-court een geliefd model.

Nu krijgt de Air Force 1 High een nieuwe colorway. De sneaker lijkt zijn inspiratie te halen uit de eerste colorway van de AF1 en combineert zilveren details op het witte bovenwerk. Ook geeft de yellowed middenzool de sneaker zijn retro look. Een opvallende twist zijn de extra layers op het middenpaneel en hiel.

Zo zien we op het middenpaneel een dubbele Swoosh. Hierbij kleurt de ene Swoosh grijs en is hierover een tweede Swoosh met perforatiegaatjes gezet. De strap bij de hiel kleurt grijs en matcht met de Nike brandings op de hiel. Ook is de heel tab twee keer op de hiel geplaatst. Dit geeft de Air Force 1 High een bijzondere twist.

Wanneer de Nike Air Force 1 High gereleased wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we dit paartje in 2022 verwachten. Houdt de releasekalender in de gaten en blijf up-to-date.

Nike Air Force 1 High
Nike Air Force 1 High
Nike Air Force 1 High
Nike Air Force 1 High
Nike Air Force 1 High
Nike Air Force 1 High