Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 Low is bedekt in een suède luipaard print

12 april 2021 21:30
De nieuwe Nike Air Force 1 Low is bedekt in een suède luipaard print

Nike Air Force 1 heeft al meerdere malen zijn wildste kant laten zien met dieren printen. Zo verscheen er onlangs de Air Force 1 “Daktari” met een zebraprint. De nieuwe Air Force 1 “Leopard” is zoals de naam al zegt, bedekt in luipaard patronen en opvallende “Blue Fury” accenten.

Sneaker details

Als je aan Air Force 1 Low denkt, denk je al snel aan de all-white of een andere rustige versie. Een klassieke sneaker als deze heeft ook niet veel nodig, toch komen er steeds meer unieke pieces waaronder de dierenprint looks and we love it! AF1 lovers lijken de wildere kant van de sneaker ook te waarderen.

Doordat de safari printen steeds vaker verschijnen, is de aankomende luipaardprint-versie geen verrassing. Het model heeft een traditionele colorblocking gekregen met een witte lederen basis en een opvallende Blue Fury Swoosh. De Pure Platinum luipaardprint overlay is gebruikt op de teen, hiel en veterkraag. Daarnaast zijn er nog meer blauwe accent te zien op de branding op de tong en hiel. Verder zijn de binnenkant en voering zwarte gemaakt. Als je hierdoor aan de atmos Elephant look denkt, geven wij je gelijk. De sneaker is dan wel lichter gemaakt, maar ook hier is net zoals bij de Elephant sneaker een contrasterende Swoosh gebruikt in een blauwe tint. Wat wel een afwijkend kenmerk is, is de zool. De doorschijnende, grijze buitenzool maakt het nieuwe ontwerp compleet.

Nike AF1 Leopard | DJ6192-001

Er staat helaas nog geen officiele releasedatum vast voor de Nike Air Force 1 “Leopard”. Wij weten al wel dat de sneaker in de zomermaanden wordt verwacht. Houdt onze releasekalender en nieuwspagina in de gaten voor nieuwe updates. Geniet tot die tijd van de onderstaande beelden!

Nike AF1 Leopard | DJ6192-001
Nike AF1 Leopard | DJ6192-001
By Nike

Nike Air Force 1 Low SE 'Leopard'

DJ6192-001 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Wil jij nooit meer een release missen? Download hier dan gemakkelijk onze app en zet je pushnotificatie aan!