Skip to content
Staff Picks

De leukste kids sneakers die nu verkrijgbaar zijn bij Nike 👟

17 juni 2021 14:00
De leukste kids sneakers die nu verkrijgbaar zijn bij Nike 👟

Dat Nike een groot assortiment heeft aan sneakers voor volwassenen, weten we allemaal. Het aanbod voor kids is bijna net zo groot.

Wij van Sneakerjagers hebben voor de kids een lijst opgesteld met de leukste Nike kids sneakers. Het varieert van Jordan’s tot de schattigste Air Maxen. Wellicht zit er wel een paartje tussen die je eigenlijk zelf wil hebben, maar nu voor de kleine voor retail kan kopen. Ook als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kindje, ben je hier aan het juiste adres. Klik hier voor alle kids sneakers bij Nike.

Nike sneakers

Voor de peuters zijn er een hoop hippe Nike kids sneakers beschikbaar. Zo vind je in onze selectie een Nike Air Max 90 in een ‘Barely Rose’ kleur, een Nike Air Max Plus in het zwart, een Nike Blazer Mid ’77 en een duurzame Nike Crater Impact. De Blazer hoef je niet te strikken omdat de zijkanten van klittenband zijn en de Crater heeft elastische veters, dus die hoef je alleen maar aan te doen. Deze maten gaan van 17 tot en met 27. Ben je toch op zoek naar een andere schoen, klik dan hier voor alle Nike kids sneakers voor baby’s en peuters. Klik op de afbeelding om de sneaker te kopen.

Air Max 90 kids
Nike Air Max Plus kids
Nike Blazer Mid '77
Nike Crater Impact kids

Ook voor de kleuters hebben ze toffe kicks. Onder andere de Nike Air Max 2090 EOI, de Nike Blazer Low, de Nike RT Live en de Waffle One zijn verkrijgbaar. De Blazer Low en RT Live zijn momenteel in de sale! De maten gaan van 27,5 tot en met 35. Klik op de afbeelding om de sneaker te kopen en klik hier voor alle Nike kids schoenen voor kleuters.

Nike Air Max 2090 EOI kids
Nike Blazer Low
Nike RT Live kids
Nike Waffle One

Jordan sneakers

Op de website van Nike staan een hoop kids Jordan’s. Ze hebben veel Air Jordan 1’s voor baby’s, maar ook veel Jordan 11’s en Max Aura’s voor wat oudere kinderen. In onze selectie zit een Jordan 1 die heel erg lijkt op de Fragment x Air Jordan 1 High die in 2019 uitkwam. Daarnaast hebben we de Air Jordan 1 High ‘Satin Snake’ voor de kids. Waarschijnlijk hebben sommige moeders deze ook in de kast en kunnen matchen met hun pasgeboren baby. Klik op de afbeelding om de sneaker te kopen en klik hier voor alle Jordan sneakers voor kinderen.

Air Jordan 1 baby
Air Jordan 1 baby

Ook de ‘UNC to Chicago’ colorway komt terug voor de allerkleinsten samen met de ‘Black Royal Blue’ kleuren. Je kids zullen er hip bij lopen in hun Jordan’s. Klik hier voor alle baby’s en peuters Kids Jordan schoenen.

Air Jordan 1 baby
Air Jordan 1 baby

Voor de oudere baby’s en peuters zijn onder andere deze kids Jordan’s te krijgen. Hier links zie je een Jordan Max Aura 2. Deze sneaker is erg handig aangezien je geen veters hoeft te strikken, de sluiting is van klittenband. Rechts zie je een Jordan Flare, wat eigenlijk een sandaaltje is voor de kleine. Dit model is speciaal gemaakt voor actieve kinderen, hierdoor zijn de tenen niet bloot en is het heel comfortabel om te dragen en om op te lopen. Om de schoen te kopen kan je op de afbeelding klikken.

Jordan Max Aura kids
Nike Jordan Flare kids

De kinderen van tegenwoordig kunnen zelfs een Air Jordan 11 CMFT Low krijgen van hun ouders. Het voetbed van deze sneaker is speciaal gemaakt voor de bewegingen die kinderen maken met het buitenspelen. Dit model is voor het wat oudere kind en gaat vanaf maat 35,5. Wil je toch een andere schoen voor je kind? Klik dan hier voor alle Kids Jordans sneakers.

Air Jordan 11 CMFT Low
Air Jordan 11 CMFT Low

Wil je geen sneaker updates meer missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter. Houd de releasekalender in de gaten voor aankomende releases.