Skip to content
Upcoming

De David Bowie x Vans Collectie released deze maand

2 april 2019 15:08
De David Bowie x Vans Collectie released deze maand

Ter nagedachtenis van de legendarische artiest David Bowie, gaat Vans een collectie uitbrengen. Er worden vier modellen gebruikt voor deze collectie namelijk Vans Old Skool, Vans Era, Vans Sk8-Hi en de Vans Slip-On.

Op elk van deze modellen wordt een andere print gebruikt waarbij inspiratie is opgedaan vanuit de albums van David Bowie zoals Space Oddity, Hunky Dory, Ziggy Stardust, en Aladdin Sane.

De Vans Old Skool wordt bekleed met een rode bliksemschicht die over de hele upper van de sneaker loopt. Deze bliksemschicht komt van het album ‘Aladdin Sane’, waar David Bowie deze bliksemschicht op zijn gezicht heeft. De Vans Era is bekleed met blauwe rondjes gemixt met een licht groende kleur als basis. Deze colorway doet eer aan het album ‘Space Oddity’. Op de Sk8-Hi is ook weer de bliksemschicht te vinden, alleen dit keer van ‘Ziggy Stardust’. De base van de Sk8-Hi heeft het iconische schaakbord patroon van Vans met daar overheen de rood met zwarte bliksemschicht en in grote letters “Bowie” erboven. De Slip-On doet eer aan ‘Hunky Dory’. Met een geel suède base gemixt met het schaakbord patroon op de toebox en hiel. Deze vlakken zijn overigens gemaakt van vacht.

Deze collectie wordt verwacht op vrijdag 5 april op Vans.nl en bij andere retailers. De prijzen in deze collectie kunnen verschillen tussen de €65,- tot €80,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Vans x David BowieVans x David Bowie