Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 ‘What The’ brengt 4 colorways bij elkaar

14 augustus 2019 13:16
De Air Jordan 4 ‘What The’ brengt 4 colorways bij elkaar

Er zijn foto’s verschenen van de Air Jordan 4 ‘What The’. Vergelijkbaar met de Air Jordan 1 ‘Top 3’ brengt deze Air Jordan 4 het beste van de vier meest iconische colorways van de Air Jordan 4 bij elkaar. Een mooi moment om deze sneaker eens goed te bekijken, aangezien er nieuwe foto’s zijn verschenen.

De Air Jordan 4 ‘White/Cement’

De eerste iconische colorway van de Air Jordan 4 die we terug zien in de sneaker is de ‘White/Cement’ colorway. Wat kenmerkend is aan deze sneaker zijn natuurlijk de grijze details met de zwarte spikkels. Deze zien we bij de Air Jordan 4 ‘What The’ terug op de hak van de rechter sneaker. Ditzelfde grijze partroon zien we op de midsole van de linker sneaker. Ook lijkt het erop dat de linker lacewing van de rechter sneaker geïnspireerd is op de Air Jordan 4 ‘White/Cement’.

De Air Jordan 4 ‘Military Blue’

De Air Jordan 4 ‘Military Blue’ zien we terug op de hak van de linker sneaker. Deze is volledig blauw gekleurd met de witte Nike Air branding. Ook de tong van de linker sneaker is gepakt van de Air Jordan 4 ‘Military Blue’. Op de rechter sneaker zien we het blauw terug onder het witte gaas op het bovenwerk en bij de lacing wings.

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’

Deze is natuurlijk niet compleet zonder de Air Jordan 4 ‘Fire Red’. Deze iconische colorway zien we terug op de midsole van de rechter sneaker. Ook de lacing wings op de linker sneaker lijken van deze colorway te komen. Tenslotte zien we het witte gaas met daaronder een zwarte kleur. Ook dit element van de sneaker lijkt van de ‘Fire Red’ te komen.

De Air Jordan 4 ‘Black/Cement’

De Air Jordan 4 ‘Black/Cement’ staat bij velen bovenaan het lijstje met beste Air Jordan 4 colorways. De sneaker waar Michael Jordan heel Cleveland stil kreeg komt natuurlijk ook terug in deze ‘What The’ Air Jordan 4. Kijk maar naar de tong op de rechter sneaker en lacing wings op de linker sneaker. Deze komen duidelijk van de Air Jordan 4 ‘Black/Cement’.

De release datum van de Air Jordan 4 ‘What The’ staat momenteel op 29 november en zal waarschijnlijk €190,- kosten. Houd onze Releasekalender in de gaten voor updates.

Mockup by zSneakerHeadz
Air Jordan 4 'What The'
Air Jordan 4 'What The'
Images by SBD