Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 3 ‘Black Cat’ lijkt terug te keren in 2024

31 december 2023 09:00
De Air Jordan 3 ‘Black Cat’ lijkt terug te keren in 2024

De Air Jordan 3 ‘Black Cat’ maakt na zo’n 17 jaar weer zijn comeback. De welbekende ‘Black Cat’ colorway verscheen in het verleden ook op silhouetten als de Air Jordan 4 en Air Jordan 13 en gebruikt een all-black kleurenschema. Er is nog niet bekend wanneer de Air Jordan 3 precies zal releasen.

Het jaar 2023 is nog niet voorbij of de eerste beelden van de verwachte releases in 2024 zijn al opgedoken. Recent verscheen de Jordan Brand Spring 2024 line-up waarin modellen als de Air Jordan 1, Air Jordan 3 en Air Jordan 5 er diverse colorways bij krijgt. Nu lijkt het erop dat we ook de ‘Black Cat’ colorway bij Nike kunnen verwachten in 2024.

De Air Jordan 3 ‘Black Cat’ is een welbekend paar bij sneakerliefhebbers. De colorway verscheen in 2006 voor het eerst op de Air Jordan 4 en kreeg in 2020 een re-release. In 2019 kreeg hetzelfde silhouet een hairy make over in een samenwerking met Olivia Kim, een sneaker die nog altijd erg populair is. De Air Jordan 3 leek voor ruim 15 jaar van de radar verschenen te zijn, tot nu.

De sneaker heeft een leren upper. Het model, ontworpen door Tinker Hatfield, komt met een vergrote tong en Air unit in de middenzool. De mudguard en hiel gebruiken de welbekende olifantenprint, kenmerkend voor de Air Jordan 3. Het gehele paar kleurt van top tot teen zwart.

Wanneer de sneaker precies zal releasen, is nog onbekend. Ook de officiële beelden van de re-release zijn voor nu nog niet verschenen. Bekijk hieronder de beelden van de release uit 2006 en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Air Jordan 3 Black Cat
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date