Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Zoom CMFT “Stadium Green” heeft een unieke uitstraling! 👀

31 maart 2021 10:09
De Air Jordan 1 Zoom CMFT “Stadium Green” heeft een unieke uitstraling! 👀

Nike gaat nog steeds lekker met de Air Jordan 1 varianten en we krijgen er geen genoeg van! Dit keer dropt het AJ High Zoom CMFT silhouet in een “Stadium Green” colorway. Lees gauw verder, want de sneaker dropt al in begin april 2021.

Shoe details

De Air Jordan 1 Zoom CMFT “Stadium Green” heeft de bekende AJ1 color-blocking weer toegepast. Dit keer zijn de groen met witte accenten aangevuld met zwarte accenten. Het materiaal is wel wat anders dan normaal. De sneaker heeft namelijk een suède bovenwerk dat samengaat met een textiele overlay.

Maar dit is niet de enige verandering op de kicks. De Swoosh branding aan de zijkant is namelijk zichtbaar in de vorm van een cut-out. Dit geeft de sneaker een hele unieke uitstraling. Ook de tong van zichtbaar schuim voegt toe aan deze unieke uitstraling. Daarnaast heeft de onderkant van de shoes een heerlijke felgroene kleur. Tot slot wordt de branding support door het wings logo en de Zoom Air. Het logo is op de kraag te zien en de Zoom Air is op zowel de tong als de binnenzool te zien. Check hieronder meer gedetailleerde beelden!

Air Jordan 1 Zoom CMFT "Stadium Green" | CT0978-30
Air Jordan 1 Zoom CMFT "Stadium Green" | CT0978-30

Air Jordan 1 Zoom CMFT “Stadium Green” | CT0978-30

De Air Jordan 1 Zoom CMFT “Stadium Green” komt op 3 april 2021 om 09:00 uur uit. Er zal een prijskaartje vanaf €139,- aanhangen. De sneaker is verkrijgbaar via Nike en verschillende retailers binnen Europa. Het valt nog te bezien wanneer de colorway naar de VS komt. Via de onderstaande knop zie je waar de sneaker zal worden verkocht. Hopelijk bemachtig jij deze heerlijk kicks right on time voor de zomer!

Air Jordan 1 Zoom CMFT "Stadium Green" | CT0978-30
Air Jordan 1 Zoom CMFT "Stadium Green" | CT0978-30
By Asphalt Gold

Air Jordan 1 High Zoom 'Stadium Green'

CT0978-300 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Tot de drop kunnen jullie de Sneakerjagers nieuwspagina en releaskalender checken voor updates, drops en dagelijkse sneaker related content. Heb je de app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!