Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ontvangt een tweede ‘Bloodline’ colorway!

3 januari 2020 14:00
De Air Jordan 1 High ontvangt een tweede ‘Bloodline’ colorway!

Een enige tijd geleden geleden zagen we de eerste ‘Bloodline’ colorway releasen. Door alle succes die deze sneaker met zich meenam heeft Jordan Brand nu iets speciaal bedacht. Ze komen namelijk met een tweede colorway van deze sneaker. Samen met Fearless heeft het merk natuurlijk de zwarte colorway uitgebracht met rode details. Het aankomende concept is precies hetzelfde maar de uitvoering is totaal anders. Neem hieronder een kijkje van hoe het eerst was en hoe het nu geworden is.

air jordan 1 retro high og bloodline who said man was not meant to fly 555088 062 black white gym red release date info photos price

Air Jordan 1 High OG ‘Bloodline 2.0’ | 555088-129

Eigenlijk heeft Jordan Brand de sneaker precies omgedraaid vergeleken met de eerste colorway. Alleen de basis van de upper heeft nog zijn witte kleur behouden. De zwarte lagen die over de sneaker heen waren geplaatst zijn nu rood geworden en de rode details zijn zwart geworden. Het grappige aan de colorway is dat hij best veel weg heeft van de ‘Chicago’ colorway wat natuurlijk een icoon is in de sneaker scene.

De releasedatum van deze sneaker staat op dit moment op 11 juli 2020 dit jaar. Helaas zijn er alleen nog geen officiële foto’s verschenen dus nog niks zeker. Daarom is het belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houd zodat je helemaal niks mist!


Image by: House of Heat