Skip to content
Brand

De adidas Members Week is in volle gang

5 oktober 2022 20:00
De adidas Members Week is in volle gang

De adidas Members Week is volop aan de gang en komt met de ene na de andere actie. De week startte op vrijdag 30 september en loopt door tot donderdag 6 oktober 2022. In de afgelopen dagen hebben we al een aantal unieke acties voorbij zien komen. Check hier wat de Members Week voor jou in petto heeft.

adidas Members Week

Van 30 september tot en met 6 oktober 2022 is het Member Week bij adidas. Tijdens deze week worden members in het zonnetje gezet en profiteren zij van exclusieve deals, kortingen en winacties. Ook wordt er iedere dag een Golden Ticket weggegeven. Met deze prijs krijgen de winnaars een maand lang toegang tot exclusieve releases.

adidas membersweek

De adidas Members Week is speciaal voor leden en zet hen in het zonnetje. Met de week wil adidas de community samen brengen en doet dit met verschillende acties en promoties. Van sneakerheads tot aan atleten, iedereen is welkom tijdens de adidas Members Week. Volgens adidas geeft de week “adiClub members a reason to celebrate themselves, their body, their potential, and their style”.

adiClub

Een van de manieren waarop adidas haar members in het zonnetje zet, is met het adiClub puntensysteem. Bij iedere bestelling die je als adidas Member plaatst, kun je punten verdienen. Met deze punten kun je verschillende levels behalen en profiteren van beloningen. Tijdens de adidas Member Week kun je jouw verdiende punten ook inwisselen voor unieke ervaringen.

adiClub

Ook kunnen adiClub leden participeren aan online trainingen, acties en bijzondere prijzen winnen. Naast de adidas Confirmed app heeft adidas ook de adidas Running en de adidas Training app. Hier kunnen members online meedoen met uitdagende trainingen. Met online coaches train je in diverse work-outs en wordt je uitgedaagd om jouw doel te behalen.

Om de sportieve adiClub Members te supporten, komt adidas tijdens de Member Week met de Authentic Balance Yoga collectie, die exclusief verkrijgbaar is voor members. De collectie komt met body-neutral items met een range in maten van XS tot en met 4XL.

adiClub Member Week Yoga
adiClub Member Week Yoga

Met deze collectie wil adidas alle lichamen omarmen en doet dit met een bijzondere boodschap. Showing members how body neutrality and extended sizing can help to make people feel more included“, aldus adidas.

South Park x adidas Campus 80s ‘Towelie’

De adidas Member Week wordt afgesloten met een unieke release. Op 6 oktober 2022 wordt de South Park x adidas Campus 80s ‘Towelie’ gereleased. Deze sneaker is geïnspireerd op het South Park karakter ‘Towelie’. Dit karakter uit de sitcom staat bekend om zijn drugs verslaving en is dan ook vaak te zien met een joint.

South Park X adidas Campus 80s 'Towelie'
Foto’s Sneakerjagers
South Park X adidas Campus 80s 'Towelie'

De South Park x adidas Campus 80s ‘Towelie’ heeft een zachte look en doet hinten naar het karakter uit de sitcom. Het bovenwerk is gemaakt van badstof en kleurt lichtblauw. Op de tong zijn rode ogen geplaatst. Ook komt de sneaker met een eigen keychain. Bekijk hieronder de releasedetails van dit unieke paartje.

South Park X adidas Campus 80s 'Towelie'

GZ9177 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

De adidas Member Week loopt door tot 6 oktober 2022 en heeft nog een aantal toffe acties in petto. Download snel de adidas app en join the community! Word lid via de knop hieronder.