Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van WK35

4 september 2022 11:10
De 5 bestverkochte sneakers van WK35

Het eerste overzicht met de bestsellers van de maand van september staat voor je klaar. In de lijst met de vijf bestverkochte sneakers van week 35 staan een hoop Nikes. Met welk paar ben jij september mee begonnen?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 35 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 | DX2656-001

De bestverkochte sneaker van deze week is de Nike Air Max 90. Deze colorway is wat simpeler en past bij een hoop verschillende outfits.

Het bovenwerk van deze Air Max is bijna helemaal in het zwart. Op de toebox en op de kraag wordt gebruik gemaakt van mesh in het donkergrijs. Om het kleurenschema wat op te vrolijken wordt er gebruik gemaakt van oranje op alle Nike branding.

Nike Air Max 90 Jewel 'Black'

DX2656-001 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

2. Air Jordan 1 Mid ‘Light Olive’ | DV0427-301

Ook de Air Jordan 1 Mid ‘Light Olive’ heeft een herfstachtig kleurenschema. Het bovenwerk van dit middelhoge silhouet is gemaakt van canvas.

De olijfgroene tint komt terug op de toebox, de tong en de hiel. Om de colorway wat gangbaarder te maken heeft Nike ook zwart en wit toegevoegd aan het kleurenschema. Zo is het zijpaneel wit en hebben de overlays samen met de Swoosh een zwarte kleur.

Air Jordan 1 Mid 'Light Olive'

DV0427-301 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

3. Nike Air Force 1 x Serena Williams Design Crew | DR9842-400

Serena Williams eindigt haar tenniscarrière dit jaar, maar heeft wel nog een Nike Air Force 1 uitgebracht met haar Design Crew. Het bovenwerk van het bekende silhouet is gemaakt van leer en heeft een bloemenmotief.

Deze AF-1 valt vast en zeker op. De gehele sneaker is namelijk in het paars. Zowel het bovenwerk als de zool hebben deze opvallende kleur gekregen. In plaats van veters heeft de sneaker een gouden ritssluiting.

Nike Air Force 1 x Serena Williams Design Crew

DR9842-400 · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders

4. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Stealth’ | 555088-037

Op nummer vier deze week staat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Stealth’. Dit kleurenschema is erg simpel en is dan ook ideaal voor alledaags gebruik.

Het bovenwerk van deze hoge sneaker is gemaakt van leer. Bijna de gehele upper is in het wit. Op de toebox, hak en hiel zit een lichtgrijze kleur. Deze kleur is ook op de Swoosh te zien aan de zijkant van de schoen.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Stealth'

555088-037 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 90 Jewel ‘Iron Grey’ | DX2656-002

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 35 af met de Nike Air Max 90 Jewel ‘Iron Grey’. Bij de Jewel lijn heeft de Swoosh de uitstraling van een juweeltje.

De upper van dit silhouet is gemaakt met een combinatie van leer en mesh. Het mesh heeft een lichtere grijze tint dan wat er op het leer wordt gebruikt.

Nike Air Max 90 Jewel 'Iron Grey'

DX2656-002 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders

Ben jij nog op zoek naar een paartje voor de herfst of gewoon een paartje waar jij je collectie mee kan uitbreiden? Klik dan op de knop hieronder.