Skip to content
Newsfeed

De 1-of-1 Nike LeBron 20 ‘The Moment’

10 februari 2023 12:41
De 1-of-1 Nike LeBron 20 ‘The Moment’

Opnieuw heeft LeBron James geschiedenis geschreven. Dit maal door Kareem Abdul-Jabbar te overtreffen als de nummer één scorer van de NBA! En om dit vieren gaf Nike, The Surgeon opdracht voor een unieke LeBron 20. De op maat gemaakte Nike LeBron 20 “The Moment” dient als totem van de mijlpaal van de levende legende.

De luxe materialen en gouden details zijn meer dan passend voor King James. Want de schoen is voornamelijk gemaakt van krokodillenleer en is een en al luxueus. Denk bijvoorbeeld aan accenten, zoals de Swoosh en diverse verwijzingen naar mijlpalen uit LeBrons carrière, gegoten in goud. Ook staat het record van 38.388 punten vetgedrukt op de buitenzool.

De gouden kleur loopt door naar de voering en de helft van de tussenzool. Een reeks gouden graphics is zichtbaar op de andere helft. De iconische dubbele Swoosh heeft een ingetogen basislaag met een metallic gold croc laag bovenop. Verder schittert de Swoosh in glitterend goud in het midden van de sneaker. Was dat al het goud? Zeker niet! Extra gouden details zijn vindbaar aan de achterkant en het vetergedeelte, zoals het LeBron-logo.

Helaas zullen basketbal en sneaker liefhebbers moeten accepteren dat niemand van ons ooit de kans krijgt om zelf een paar te bemachtigen. De in marmer verpakte Nike LeBron 20 “The Moment” is namelijk alleen bedoeld voor LeBron zelf. We zullen het dus moeten doen met de foto’s hieronder.

Maar wees niet getreurd, want er komen vele vette sneaker releases aan die je wél kunt bemachtigen! Houd daarom onze Sneakerjagers release kalender in de gaten.

Nike LeBron 20 "The Moment" zijaanzicht
Nike LeBron 20 "The Moment" zij- en onderaanzicht
Nike LeBron 20 "The Moment" close-up
Gouden details op Nike LeBron 20 "The Moment"
Nike LeBron 20 "The Moment" close-up achterkant
Record op onderkant van Nike LeBron 20 "The Moment"
Marmeren schoenendoos van de Nike LeBron 20 "The Moment"