Skip to content
Upcoming

Daan van der Linden X Nike SB Blazer Court 🛹🎣

12 mei 2021 18:00
Daan van der Linden X Nike SB Blazer Court 🛹🎣

De Nederlandse Daan van der Linden uit Eindhoven is inmiddels bekend over heel de wereld. De skater is namelijk lid van het officiële Nike SB team. Dit jaar (2021) heeft Daan zelfs de kans gekregen om een eigen sneaker te ontwerpen. Dat dit een skateboard schoen is geworden, is niet verassend. Het design heeft hij eigen gemaakt. Bekijk de Daan van der Linden x Nike SB Blazer Court hieronder.

Daan van der Linden x nike sb

Nike SB Blazer Court | CZ5605-200

Als model heeft de Nederlandse skater zijn favoriete sneaker gekozen: het Blazer Court model. Wat deze variant onderscheidt van de standaard Blazer, is dat het bovenwerk is gemaakt van stevig canvas in plaats van suède. Ook is hierop een ollie-pad te zien op de voorkant, wat de sneaker nog meer beschermd tegen het skaten. De upper heeft een donkerbruine kleur gekregen en de zool is wit gehouden. Verder zijn er gele details aangebracht, bijvoorbeeld op de bovenste eyelets en op de hiel. Ook is er een khaki groene kleur gebruikt op de Swooshes en tong.

CZ5605-200
Daan van der linden

Wanneer je inzoomt op de schoen, zie je dat er persoonlijke details zijn toegevoegd. Op de Swoosh is een vishaak te zien met daaraan een lokaas, de visdraad loopt door tot aan de hiel. Hierop is een groot logo te zien met een forel in het midden. Verder is ook zijn naam ‘Daan van der Linden’ groot aangebracht in sierlijke letters.

daan van der linden
nike sb blazer court
Images by Nike

Daan van der Linden

Daan zijn grootste hobby is skaten, in het filmpje hieronder zie je hem skaten samen met zijn vrienden.

Maar als hij niet aan het skaten is, oefent hij zijn andere hobby uit: vissen. Op zijn Instagram-account, deelt hij regelmatig foto’s van zijn vangsten. Voor zijn Nike SB Blazer Court collab, heeft hij inspiratie gehaald uit zijn twee grootste passies en deze gecombineerd.

sea fishing
fishing
Images via Instagram @skankiee

Als promotie filmpje heeft skateboard- en sneakerwinkel Attitude Inc een promotiefilmpje gemaakt die je hieronder kunt afspelen. Attitude Inc is een Engelse winkel en bestaat sinds 2010.

Video by Attitude Inc

De Daan van der Linden x Nike SB Blazer Court zal releasen op zaterdag 15 mei 2021 bij verschillende retailers vanaf €70. Check de Releasekalender om te zien waar je de sneakers kunt shoppen. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste sneakernieuws.

Daan van der Linden X Nike SB Blazer Court 'Baroque Brown'

CZ5605-200 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders