Skip to content
Brand

Customize je sneakers met Converse Personaliseren

19 april 2023 10:07
Customize je sneakers met Converse Personaliseren

Ben je op zoek naar een uniek paar sneakers dat perfect bij jouw stijl past? Dan is het personaliseren van Converse schoenen zeker iets voor jou!

Zo beschik je namelijk over sneakers die niemand anders heeft. Lees daarom snel verder! Want wij bespreken vandaag hoe jij jouw eigen gepersonaliseerde schoenen kunt customizen.

Over Converse By You

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van een sneakerdesigner? Door een paar Converse Chuck te personaliseren krijg je de mogelijkheid om jouw creativiteit geheel de vrije loop laten gaan.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende Converse Chucks modellen, kleuren, patronen, materialen en zelfs afbeeldingen. Zo is Converse By You niet alleen de finishing touch voor je unieke look, maar kun je ook jouw eigen verhaal ermee vertellen.

Converse By You schoenen
Converse

Het Converse Custom stappenplan

Ook al is de Converse Custom ontwerptool enorm makkelijk te gebruiken, nemen we je toch graag nog even stap voor stap mee in het ontwerpproces!

Stap 1: Kies je icoon

In de eerste stap kun je jouw favoriete silhouet kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de Chuck Taylor All Star, Chuck 70 of Jack Purcell. Daarnaast kun je kiezen of je voor een high-top, low-top, platform of kids schoen gaat.

Stap 2: Ontwerp je schoenen

De leukste stap is natuurlijk het ontwerpen. Hier kun je namelijk jouw creativiteit vertalen naar een uniek design.

Je kunt de schoen bijna volledig customizen. Dus van de binnenkant tot de buitenkant, van de stiksels tot het rubber en van de patch met logo tot de veters. Daarnaast zijn de mogelijkheden oneindig. Zo heb je de keuze uit veel verschillende kleuren en materialen. Ook kun je jouw favoriete logo, tekst of patroon toevoegen. Je kunt dus jouw schoen geheel eigen maken!

Wil je tussendoor graag weten hoe je design eruit ziet? Tussen het customizen door kun je jouw ontwerp bekijken vanuit verschillende hoeken. Zo weet je zeker dat het eruitziet zoals je het wilt.

Ben je helemaal tevreden met jouw eigen gepersonaliseerde Converse sneakers? Dan kun je jouw customized Converse schoenen bestellen!

Stap 3: Pak je bestelling uit

Na drie a vier weken zul je jouw customized sneakers ontvangen. Pak ze snel uit en show je creativiteit en verhaal aan de buitenwereld!

Daarnaast zullen de sneakers verstuurd worden in One Box. “Wat is One Box?” Dit is een schoenendoos en verzenddoos in één. Het is ontworpen met het oog op duurzaamheid en is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en minder vezels dan standaard verzendmethoden. Daarnaast is hij zeer eenvoudig opnieuw te recyclen. Zo draagt Converse bij aan een betere wereld!

Converse One Box
Converse One Box
Converse One Box

Gepersonaliseerde schoenen voor elk moment

Niet alleen voor een wandeling buiten, maar ook voor feesten zijn customized Chucks geschikt! Personaliseer bijvoorbeeld Chucks voor je bruiloft, huwelijksreis en alle andere feesten die jaar daar omheen wilt vieren.

De ontwerptool voor bruiloftsschoenen bied je verschillende opties, waaronder het kiezen van kleuren, stoffen en decoraties. Ook kun je ervoor kiezen om je schoenen te personaliseren met initialen en de trouwdatum. Verder kun je bijvoorbeeld op de ene schoen ‘Mrs.’ en op de ander ‘Mr.’ toevoegen. Zo creëer je een extra unieke en persoonlijke touch.

Tot slot kun je genieten van extra comfort. Zo kun je zonder zorgen over pijnlijke voeten de hele dag dansen en genieten van deze speciale dag!

Glitter Converse schoenen voor een feest
Bruiloftschoenen voor bruiloft

Inspiratie uit de Converse Custom tool

Wil je graag inspiratie opdoen om een beter beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is? Check dan eens onderstaande Converse By You voorbeelden!

Fleur bijvoorbeeld je outfit op met deze Custom Cuck Taylor All Star Move Platform!

Hier is de witte kleur gebruikt voor de rubberenzool en veters. Daarnaast zijn de hippe paarse en oranje kleur voor de binnen- en buitenkant en de hielstreep gebruikt. Verder is de Radiating PU gekozen voor de patch met logo aan de binnenkant.

Converse Personaliseren

Indigo De Souza weerspiegelt met haar ‘Familiar Pastures’ design haar opvoeding in de bergen van North Carolina.

Op haar gepersonaliseerde Converse Run Star Hike zien we onder andere de melancholische seizoenswisselingen, ritjes in gele schoolbussen en pittoreske dennenbomen terug.

Customized schoenen van Indigo De Souza

Bij deze Taylor All Star Lift Platform Canvas By You draait het volledig om de details. Hiermee maak je tenslotte het design af en laat je zien wie je bent. Daarom zijn neutrale, lichte kleuren gebruikt als basis en worden ze gecontrasteerd door een persoonlijke tekst en gepersonaliseerde veters voor een unieke stijl.

Gepersonaliseerde Converse schoenen

Reemz benadrukt met haar sneakers hoe belangrijk het is om in tijden als deze je roots te waarderen. Het zijn namelijk speciale elementen die maken wie je bent. Zo zien we bijvoorbeeld een prachtig kleurenpalet, geïnspireerd op haar Palestijnse roots, terugkeren in haar customized Converse schoenen.

Customized schoenen van Neemz

Ben jij klaar om in de schoenen te staan van een echte sneakerdesigner? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het personaliseren van jouw eigen Converse schoenen. Ga naar de website van Converse en ontdek alle mogelijkheden!