Skip to content
Upcoming

Coming soon: Nike Air Force 1 pack “Nautical Redux”

12 juni 2018 15:43
Coming soon: Nike Air Force 1 pack “Nautical Redux”

Terwijl er rumors rondgaan over een Playstation Air Force 1 Low zijn er nu officiële foto’s van een ander Nike Air Force pack genaamd “Nautical Redux”. Het is een opvallende pack dat gebruikt maakt van veel verschillende, luxe materialen.

De gedurfde tinten en vlagafdrukken van de America’s Cup zijn hiervoor gebruikt als inspiratie. De America’s cup is een zeilwedstrijd of regatta, die voor het eerst in 1851 werd gehouden. Daarmee wordt het door velen beschouwd als het oudste internationale sportevenement. Het is in ieder geval de oudste trofee waar nog om wordt gestreden.

Het pack bevat een Air Force 1 Low en een Air Force 1 High. Bij beide modellen wordt er gebruikt gemaakt van verschillende kleurblokken en grafische patronen. Hiervoor wordt Midnight Navy, Gym Red en University Gold gebruikt. Door het patroon en de kleur krijgen de schoenen een beetje old school jaren 50/60 vibes.  De lage versie gebruikt als basiskleur Midnight Navy en heeft alleen op de zijpanelen het patroon. Het hoge model daarentegen is heel anders. Die is verdeeld in 3 kleurvlakken waaronder Sail, Midnight Navy en Gym Red. Bij deze zit het patroon, wat bij de AF1 Low op de zijkant zit, op een klittenband stap die om de enkel heen zit.

Er is nog geen officiële releasedatum maar we verwachten deze vrolijke colorways van de Air Force in de zomer. Als dat echt zo is houden we je zeker op de hoogte via ons blog en via de releasekalender.


Nike Air Force 1 Low

Prijs: €110,-
Colorway: Midnight Navy/Sail-Gym Red-University Gold
Stylecode: AR5394-400


Nike Air Force 1 High

Prijs: €110,-
Colorway: Midnight Navy/Sail-Gym Red-University Gold
Stylecode: AR5394-400