Skip to content
Upcoming

Bleu de Paname X Saucony Azura ‘Grey Denim’

2 augustus 2019 17:11
Bleu de Paname X Saucony Azura ‘Grey Denim’

Saucony heeft de handen in een geslagen met het Franse merk Bleu de Paname. Het resultaat is de Bleu de Paname X Saucony Azura ‘Grey Denim’

Bleu de Paname is misschien niet een merk waardoor dat er bij iedereen een lampje gaat branden, maar toch is het een groot merk. Bleu De Paname is een Frans merk dat in 2009 is opgericht in Parijs. Het merk dat zich focused op een goed uiterlijk waarbij de kwaliteit ook van groot belang is.

Dat er gekozen is voor het model de Azura is niet gek, met zijn strakke lijnen is het een perfecte sneaker om je op uit te leven. Zoals je van Bleu de Paname kan verwachten, is de colorway strak. De voornaamste kleuren zijn dan ook grijs en wit, de kleuren worden wel mooi opgebroken door de rode details. Ook hier is er gekozen voor een mooie mix aan materialen. Op de sneaker vind je dan ook suède, mesh en denim. Het logo van Bleu de Paname is te vinden aan de voorkant van de voet.

Vanaf zaterdag 3 augustus 00:00 zal de Bleu de Paname X Saucony Azura bij geselecteerde shops uitkomen, maar hij is al verkrijgbaar bij 5Pointz! Check hieronder alle foto’s en release info.


Bleu de Paname X Saucony Azura 'Grey Denim'

S70479-1 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Bleu de Paname X Saucony
Bleu de Paname X Saucony
Bleu de Paname X Saucony
Afbeeldingen: 43einhalb