Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Nike React Element 55

16 januari 2019 16:15
Nieuwe colorways van de Nike React Element 55

In 2018 zagen we veel retro’s sneakers, collabs maar was er ook ruimte voor nieuwe modellen zoals de React Element. De React Element 55 krijgt nu 2 nieuwe colorways.

Nike React is ontwikkeld om hardlopen optimaal comfort te kunnen bieden tijdens het hardlopen. De missie van deze technologie is dan ook geslaagd en Nike heeft verschillende succesvolle React modellen ontwikkeld. De React Element sneakers zal je daarin tegen niet snel tegen komen tijdens een marathon. De sneaker is dan ook ontwikkeld als lifestyle sneaker. Eerst werd de 87 geïntroduceerd als collab met UNDERCOVER en hierna volgde verschillende colorways. Even later volgde er het kleine broertje, de 55. Het verschil? De stof op de upper is niet meer doorzichtig.

De eerste colorways op de 55 waren redelijk standaard. De Size? collab had echter wel een patroon op de upper. Nike is hier nu verder mee gegaan en de aanstaande drop heeft ook dit patroon. Er komt een lichte grijze colorway die verschillende oranje details heeft, een heerlijke zomer sneaker. Maar ook komt er een donker groene colorway, die perfect is voor dit seizoen.

Beide sneakers zullen droppen op 17 januari bij geselecteerde Nike retailers zoals 43einhalb.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 ‘Cool Grey’

Releasedatum: 17.01.2019
Prijs: €130
Colorway: Cool Grey/Metallic Silver
Stylecode: CD1503-001
Bekijk hier de storelist>>


Nike React Element 55 ‘Deep Green’

Releasedatum: 17.01.2019
Prijs: €130
Colorway: Armory Navy / Metallic Dark Grey
Stylecode: CD1503-400
Bekijk hier de storelist>>

Afbeeldingen door: 43einhalb