Skip to content
Upcoming

BAPE laat drie nieuwe colorways zien voor de BAPESTA

31 juli 2019 16:56
BAPE laat drie nieuwe colorways zien voor de BAPESTA

Het Japanse merk BAPE heeft drie nieuwe colorways laten zien voor de BAPESTA. De drie nieuwe colorways horen nog bij de Spring/Summer 2019 collectie.

De eerste BAPESTA sneaker werd gereleased in 2002. De BAPESTA was bijna gelijk met de Nike Air Force 1. Mensen die fan waren van BAPE hadden hier geen probleem mee, maar fans van Nike haten de BAPESTA. Een andere gelijkenis met Nike is de BAPE Roadsta, dit model was ook weer bijna identiek aan de Nike Air Max series.

De drie nieuwe colorways horen bij de ‘Color Block’ collectie. De verschillende colorways zijn: blauw, geel en rood; zwart, geel en groen; roze, oranje en navy blauw. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van glimmend leer en geeft de schoen zo een bijzondere look. Elke colorway bevat de BAPE ster branding op de zijkant, tong en hiel van de sneaker. Onder het bovenwerk bevindt zich een witte mid- en outsole.

De drie colorways voor de BAPESTA komen zaterdag 3 augustus uit bij BAPE stores en op bapeonline.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


BAPE BAPESTA
BAPE BAPESTA
BAPE BAPESTA

BAPE BAPESTA

BAPE BAPESTA
Images by BAPE