Skip to content
Upcoming

Balenciaga’s Track.2 is er nu in een opmerkelijke geel/paarse colorway

14 september 2019 12:00
Balenciaga’s Track.2 is er nu in een opmerkelijke geel/paarse colorway

De 2.0 versie van Balenciaga’s Track Trainer, genaamd Track.2 heeft er een nieuwe colorway bij. Dit keer komt de sneaker in een opvallende geel/paarse colorway. Eerder kwam het vernieuwde model al in zwarte, grijze, witte en oranje colorways.

Balenciaga Track.2 ‘Yellow/Purple | 568614W2GN35164

De nieuwste versie van de overdesigned trail runner beschikt over een in elkaar grijpend en overlappend bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen zoals leer, nylon en mesh. Deze materialen komen in de kleuren geel en paars en dit is het kenmerkende kleurenschema van het NBA team LA Lakers. Trail-geïnspireerde veters zijn geweven door de eyestays op strategische wijze.

Balenciaga’s Track.2 wordt verhoogd door een dikke EVA zool die is voorzien van verbeterde rubberen elementen. Deze steken uit en stuwen je voeten naar voren. Op de tong en zijpanelen is er Balenciaga branding terug te vinden. Elke sneaker krijgt een gewassen effect om een versleten look na te bootsen, waardoor de sneaker meer karakter krijgt.

Het is nu mogelijk om de Balenciaga Track.2 exclusief te shoppen via balenciaga.com. Echter hangt er wel een prijskaartje van €675,- aan. Check hieronder de afbeeldingen en ook houd dagelijk Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws.


Track.2
Track.2
Track.2
Track.2
Images by Balenciaga