Skip to content
Upcoming

Releasedatum bekend van de lang verwachte Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard 3.0’

16 september 2019 16:15
Releasedatum bekend van de lang verwachte Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard 3.0’

Na veel leaks, foto’s en releasedatums is er dan eindelijk een officiële releasedatum bekend gemaakt voor de halloween thema Air Jordan 1. De Air Jordan 1 High ‘Shattered Backboard 3.0’ released op zaterdag 5 oktober!

De ‘Shattered Backboard’ is geïnspireerd op het oranje en zwarte tenue die Michael Jordan droeg tijdens de demonstratie wedstrijd in Italië. Toen Michael Jordan tijdens de wedstrijd een dunk landen, zorgde dat ervoor dat de backboard geheel in stukken barsten. Vandaag de naam ‘Shattered Backboard’.De AJ 1 ‘Shattered Backboard 3.0’ word de vierde ‘Shattered Backboard’ release. Hiervoor zijn al de AJ1 ‘Shattered Backboard’, AJ1 Reverse ‘Shattered Backboard’ en AJ1 Satin ‘Shattered Backboard’ uitgekomen. De ‘Shattered Backboard 3.0’ gaat gebruik maken van patent leather. Er word namelijk gebruik gemaakt van glimmend leer op de upper van de sneaker. Naast dit patent leather is het leer ook en beetje gekreukeld, waardoor de sneaker een unieke look krijgt. Oranje accenten zijn te vinden op de toebox, Swoosh en hiel van de sneaker. Het bovenwerk van de sneaker zit op een sail gekleurde mid- en outsole en geeft de Air Jordan 1 zo een finishing touch.

De Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard 3.0’ released op zaterdag 5 oktober 2019 voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Air Jordan 1 High 'Shattered Backboard 3.0'

555088-028 · Prijs vanaf €239,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 'Shattered Backboard 3.0'
Air Jordan 1 'Shattered Backboard 3.0'
Air Jordan 1 'Shattered Backboard 3.0'
Images by @yankeekicks