Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 “Rookie Of The Year” released op maandag 8 oktober

3 oktober 2018 11:45
Air Jordan 1 “Rookie Of The Year” released op maandag 8 oktober

De Air Jordan 1 “Rookie Of The Year” zal op maandag 8 oktober releasen. Dit is de volgende release in een serie van vele Air Jordan 1 Retro High OG’s dit jaar. Zo dropte onder andere de Air Jordan 1 “Court Purple” een aantal weken terug. Nu is er weer een nieuwe Air Jordan 1 colorway!

De Air Jordan 1 “Rookie Of The Year” is een eerbetoon aan Michael Jordan’s fenonmenale eerste seizoen in de NBA. De kleuren van de sneaker zijn geinspireerd op het shirt dat Michael Jordan droeg tijdens de acceptatieceremonie in 1985. Toen hij de prijs voor beste ‘Rookie’ van de NBA in ontvangst nam had Michael Jordan een shirt aan in de kleuren van de colorway van de sneaker. Achter de klepjes van de veters zijn details verstopt. Onder de klepjes staan namelijk de statistieken van Michael Jordan eerste seizoen in de NBA. Jordan had een gemiddelde van 28.2 punten per wedstrijd en schoot 51,5% van zijn schoten raak.

Het kleurenschema van bruin, wit en zwart past perfect bij de herfst. De veters, swoosh en een deel van de enkel zijn zwart. Al het goudbruine op de sneaker is gemaakt van suède. En het witte leer op onder andere de neus is van erg zacht materiaal.

De Jordan 1 zal verkrijgbaar zijn in zowel mannen als vrouwen maten voor €150. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 Retro High OG “Rookie Of The Year”

Releasedatum: 17 november
Prijs: €150,-
Colorway: Gold Harvest/Black
Stylecode: 555088-700
Bekijk hier de storelist >>

Air Jordan 1 "Rookie of the Year"