Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt op 9 april

30 maart 2020 17:50
De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropt op 9 april

Jordan Brand brengt tijdens pasen 2020 weer een nieuwe colorway uit voor de Air Jordan 1 Mid. De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ krijgt een kleurrijke make over in een bijna ‘What The’ thema.

Jordan Brand probeert sinds eind vorig jaar de Air Jordan 1 Mid weer tot leven te brengen. Dit deden zij door middel van de ‘Fearless’ collectie. Deze collectie bevatten maar liefst zes Air Jordan Mid’s, waarvan er een paar erg gewild waren. Een van deze releases was de Blue The Great x Air Jordan 1 Mid. Deze sneaker lijkt wel het tweeling zusje van de ‘Lightbulb’.

Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ | CW1140-100

Het bovenwerk van de sneaker komt in een kleuren combinatie van Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula en Illusion Green color. Wat deze sneaker nog meer zo bijzonder maakt zijn de verschillende materialen die zijn gebruikt. Zo worden er op het bovenwerk gebruik gemaakt van leer, mesh, lakleer en suede. Om de upper af te ronden zijn er op sommige plekken zichtbare stiksels te zien.

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ komt uit op 9 april voor €120,- bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

CW1140-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Mid 'Lightbulb'
Images by Nike