Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ zal eindelijk releasen!

18 november 2020 18:18
De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ zal eindelijk releasen!

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ is misschien wel één van de beste Air Jordan releases van 2020, gezien de interesse in deze colorway. De sneaker is in de US en Azië al uitgekomen, maar we verwachten de sneaker nu dan ook eindelijk in de EU, namelijk aanstaande vrijdag 20 november.

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

Veel mensen vergelijken de ‘Dark Mocha’ colorway met de Travis Scott Air Jordan 1. De sneaker beschikt over de klassieke black toe colorblocking. Een sail kleur is gebruikt op de basis van de sneaker, terwijl soepel zwart leer de mudguard, eyestays en Swoosh versierd. Op de enkel en gebied rondom de enkel is gebruik gemaakt van bruin suède. Dit geeft de sneaker zo een mooie premium en unieke look. De sneaker wordt afgesloten door een sail midsole en zwarte outsole.

How to Cop?

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ zal op vrijdag 20 releasen via Footlocker om 09:00. Dit betekent vroeg opstaan en klaar zitten om jouw handen te krijgen op deze exclusieve Air Jordan 1 High release. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

555088-105 · Prijs vanaf €301,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
Images by Sneakerjagers